Szerintetek miért van az, hogy ennyi sületlen mesét találnak ki emberek, az ufókról és idegen lényekről?
Nos alapvetően az alkohol és bizonyos könnyű drogok könnyen elérhetőek, ha ezeket keverd a vény nélkül kapható gyógyszerekkel akkor egy komplett alien inváziót is láthatsz.
Persze ha reptoidot látsz azok igaziak, itt vagyunk köztetek.
III. Erfijul Kruustal reptilián Krootuug (a felszínen a Krootuug főparancsnoki rang)
Ezt még akkor sem hiszem el, ha holnap hátba veregetsz.
És ne hidd, hogy a hátba veregetéstől frászt kapnék, mert Én vagyok a frász!
# 7-es. én elhiszem sőt tudom is hogy van magasabb rendű élet avagy intelligencia a galaxisban sőt a földön is, hiszen itt vagyok.
Ha majd lesznek konkrét kézzel fogható bizonyítékok na akkor majd hiszek. Addig lehetségesnek tartom max a dolgot.
Akkor adj magyarázatot arra, hogy éjjel 11-kor (nem bírtam aludni...) megjelent egy sárga folt, elhaladt egy irányba, majd hirtelen 90 fokos kanyarra lefele haladt, eltűnt. Megijedtem, üvöltöttem páromnak, hogy most azonnal keljen fel, jöjjön ki nézze meg, hogy mi ....-a ez? Majd megjelent (! nem felszállt, nem oda kúszott) ugyanott, ahol a manővert végezte. Majd elhaladt... 1 mp-el később megjelent még egy ilyen, és ugyanabba az irányba haladt. Nem közeledett, nem oda szállt, egyszerűen megjelent a semmiből.
Kerestem rá magyarázatot... de tényleg és keresek a mai napig... 1.: van ember által alkotott technika, ami képes ezt a manővert, ekkora sebességgel véghez vinni? És ha van, akkor ezzel miért lakott terület felett kísérleteznének? És pont Magyarországon, ahol a hadiipar a béka feneke alatt kullog valahol a negatív skála legalján?!
2.: Milyen anyag az, ami önálló fényt bocsájt ki? (eskü, mintha Csernobylből jött volna...).
3.: És hogyan lehetséges az, hogy mindezt teljesen hangtalanul?!!!!
A sztori nem kitalált, a látottak kitérítettek a világba vetett hitemből egy szempillantás alatt. Egész éjszaka nem tudtam aludni. Ez lassan két éve volt. Párommal a mai napig válaszokat keresünk....
Viszont a kérdezőben tisztáznék egy fogalmat: UFO - azonosítatlan repülő tárgy. Idegen lény meg egy idegen a faj. A kettő nem ugyanaz!
De ha valaki tud értelmes (!!!) választ adni a látottakra, azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!