Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Doctor Who című sorozatból...

A Doctor Who című sorozatból mely idegen fajoknak van valós alapja?

Figyelt kérdés

Vannak-e olyanok amelyeket valós idegen (mármint olyan amit látni véltek és beszámoló is készült róla) ihletett?

Ezen belül még azt szeretném megtudni melyik volt előbb: Silurians vagy a Reptoidok? Mert ez a kettő szinte teljesen ugyan olyan. Tehát a valóság ihlette a sorozatot vagy a sorozat ihlette a 'valóságot'?

2013. aug. 23. 12:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A sorozatot vagy a sorozat ihlette a valóságot. A Doctor Who forgatásakor nem használtak számítógépes animációt, hanem genetikusokkal titokban kitenyésztettek új fajokat, hogy azok játsszák el az idegeneket. Azonban a forgatás után elszabadultak és elszöktek más bolygókra, azóta is ott élnek.
2013. aug. 23. 13:07
 2/12 BlackSword ***** válasza:
84%
Valahol a kettő között... Valakik láttak velemit, ezt valahová leírták... Ebből jött az ihlet, és alapjául szolgáltattak a sorozatbeli idegeneknek, ami tovább gerjesztette, azt, hogy "ezek a lények valóban léteznek, hisz mutatta a tévé"... Már majdnem olyan, mintha írná a net...
2013. aug. 23. 13:09
 3/12 A kérdező kommentje:
:DDD
2013. aug. 23. 13:09
 4/12 A kérdező kommentje:
BlackSword igazad lehet. Az emberek sok mindent képesek elhinni. De, hogy elinduljon ez a folyamat látnia kell valamit az embernek és az lehet idegen is.
2013. aug. 23. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Hallottál már olyasmiről, hogy fantázia?
2013. aug. 23. 14:23
 6/12 BlackSword ***** válasza:
De amit látott az a valaki, az lehetett optikai csalódás...
2013. aug. 23. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Dalek Traak miért nem írt még választ?
2013. aug. 23. 23:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Léteznek, hisz egy végetelen térbe a történések száma is végtelen
2013. aug. 24. 19:09
 9/12 anonim válasza:
100%

Pl. az angyalok. Főleg városokban elég sok szobrot láthatsz, ki tudja? Lehet minde olyan, mint az angyalok.

Vagy a vashta nerada a sötétségben. A Csend.

2013. aug. 25. 17:04
 10/12 A kérdező kommentje:

Loúvadász, én sem értem miért nem írt még. Pedig ő ennek témának a szakértője. Mondjuk mostanság elég ritkán látni őt, nem tudom mi lehet ennek az oka. Pedig anno ő is egy igazi színfoltja volt az oldalnak.

# 8 Ebbe én is belegondoltam és ez volt az oka, hogy feltettem ezt a kérdést. Azért remélem, hogy a nem épp békés fajok (pl. Dalek, Cynerman) az Univerzum másik felében élnek és mostanság nem jönnek ide.

# 9 A szobrok azért csak nem élnek? Ez már túl valótlan szerintem. Vagy mégis lehetséges? :D

A Vashta Neradához hasonló dolog biztosan létezik valahol a világegyetemben. Lehet közelebb van mint gondolnánk és ez az amiért ösztönösen félünk a sötéttől.

A Csend is simán létezhet. Lehet, hogy itt sétálgatnak köztünk szépen nyugodtan vagy most is ott áll egy a hátam mögött. :D

2013. aug. 26. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!