A Doctor Who című sorozatból mely idegen fajoknak van valós alapja?
Vannak-e olyanok amelyeket valós idegen (mármint olyan amit látni véltek és beszámoló is készült róla) ihletett?
Ezen belül még azt szeretném megtudni melyik volt előbb: Silurians vagy a Reptoidok? Mert ez a kettő szinte teljesen ugyan olyan. Tehát a valóság ihlette a sorozatot vagy a sorozat ihlette a 'valóságot'?
Pl. az angyalok. Főleg városokban elég sok szobrot láthatsz, ki tudja? Lehet minde olyan, mint az angyalok.
Vagy a vashta nerada a sötétségben. A Csend.
Loúvadász, én sem értem miért nem írt még. Pedig ő ennek témának a szakértője. Mondjuk mostanság elég ritkán látni őt, nem tudom mi lehet ennek az oka. Pedig anno ő is egy igazi színfoltja volt az oldalnak.
# 8 Ebbe én is belegondoltam és ez volt az oka, hogy feltettem ezt a kérdést. Azért remélem, hogy a nem épp békés fajok (pl. Dalek, Cynerman) az Univerzum másik felében élnek és mostanság nem jönnek ide.
# 9 A szobrok azért csak nem élnek? Ez már túl valótlan szerintem. Vagy mégis lehetséges? :D
A Vashta Neradához hasonló dolog biztosan létezik valahol a világegyetemben. Lehet közelebb van mint gondolnánk és ez az amiért ösztönösen félünk a sötéttől.
A Csend is simán létezhet. Lehet, hogy itt sétálgatnak köztünk szépen nyugodtan vagy most is ott áll egy a hátam mögött. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!