Ufó a Feri Hegyi repülőtéren? Videóval! Vélemény?
Igaz, két éves videó, de szerintem az egyik legjobb magyar vidi. Érdemes róla beszélni.
http://www.youtube.com/watch?v=lvdwQzFoNps&feature=player_em..
Az elején még nem nagyon látni a jelenséget, de nézze mindenki figyelmesen és elég jól látható lesz.
Egy cikk róla:
Ha valaki jobban megakarja vizsgázni, innen jobb klikk, videó mentésével leszedheti jobb minőségbe:
A véleményem és még mielőtt benyögi valaki, hogy "óó hát csak ufo lehet akkor szerinted minek kérded?" típusú szöveget, akkor én azt mondom, hogy erre a megállapításra jutottam! De mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Nos:
-A videón nem meteor látható. A megadott dátum szerint nem volt akkor látható semmiféle meteorzápor, legalábbis nem találtam arra információt sehol, hogy aznap lett volna
-A kocsi fényszórója, autó reflektor nem is értem hogy jöhetett szóba, butaság, tisztán látható a felvételről, hogy nem az látható rajta. Aki szerint igen, az még nem látott reflektort az égre irányítva. Magasságot csak saccolni lehet, de mint látjuk a leszálló gép magasságát és a fényjelenségek közti magasságot, ki is zárhatjuk hogy bármiféle autó fényszóró odáig elvilágítana.
-Szentjánosbogár sem lehetett .A jelenség nem a kamera előtt zajlik le 2-3 centivel, de még 2 méterrel sem. Ha viszont egy új, óriási szentjánosbogárról beszélünk, ami nagyon messziről is látható, akkor keresek is egy kriptozoológust
- Repülőgép kizárható, mert szemtanúink jól megtudják különböztetni a repülőgépet a jelenségtől többször is, ugyanis a videóban látható és hallhatóan kommentálják ahogy látják a repülőgépet ahogy leszáll
-ha repülő géppel gyakorlatoznának akkor a gép fényei nem szakaszosan látszódának, hol itt, holott, hanem állandóan és végigkövethető lenne, hiszen a leszálló gépeké is tisztán látszik
- nem láttam és tudtommal nincs is olyan repülő, ami csak függőlegesen emelkedik fel, közben pedig vízszintesen nem halad semmilyen szögben. A videón azonban ez is látható
- rakétát kizárnám, ugyanis az robbanna és nem repkedne. Robbanás nem hallható, pedig azt nagyon messzire is el lehet hallani. A videón megfigyelhető hogy az egyik fénypont föl, le és mindenféle irányban repül. Ha a repülőtéren rakétákat lövöldöznének fel, akkkor értesítették volna a sajtót és odacsődülnének az újságírok. Nem megszokott dolog lenne, így a média biztos leközölte volna. Nem találtam arra semmiféle írást, cikket, hogy a repülőtéren valamikor is rakétát engedtek volna fel.
- tüzijáték nem így néz ki, láttam már közelről is - távolról is, nem is egyszer, nagyon sokszor.
- a szemtanúk tévedhetnek méretet és sebességet illetően, de ez nem befolyásolja a videón rögzített jelenség valódiságát. Egyszóval teljesen mindegy,hogy a dolog 10 vagy 20 méteres, 100-al vagy 200-al repül-e, OTT VAN és az a lényeg
- a videót rögzítő srác és a kislány felszólal, hogy látják felszállni a gabonamezőről a jelenséget. Két szemtanú is elmondja ugyanezt. A cikk közli, hogy másnap megtalálják a nyomát. Ha ezt nem fogadjuk el, akkor ismét ott tartunk, hogy szemtanúink "csakis hazugok lehetnek, de majd én a fotelemből megmondom a frankót".
-disco fényt nem írt senki, de azt is kizárnám, ugyanis azt is láttam már többszáz kilométerről, 2-3 város is elválasztott tőle, mégis tisztán látható a fénye, nyomonkövethtő, de nem "tömör", hanem "szétfoszlós" és annak állandóan ugyanolyan, ismétlődő mozgása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!