Ez a Hot-dog szerű UFO melyik faj lehet? (Új videoval)
Figyelt kérdés
9:18-nál van. Én ijent még nem láttam! Különböző fényabszorpciójú és fényemissziójú közegből áll a tőrzs és az aszt hotdog mintázatba átölelő burok. Vajon mi tőrténhetett ?
Meghibásodás felül és alúl, szétnyílit az energiapajzsa az űrhajónak vagy más magyarázat van rá? A többi UFO a képen sem piskóta, érdemes végignézni !
http://www.youtube.com/watch?v=JLTcL38zhhg
2013. júl. 19. 14:17
1/11 A kérdező kommentje:
Ez egy friss e havi video, azaz még nem elemezte ki sem a ufómagazin sem más szakértők pl paranormal vagy netes !!
Így, hogy még szakértő se látta, mit mondanál?
2013. júl. 19. 14:19
2/11 anonim válasza:
Helyesen irni is erdemes megtanulni.
3/11 anonim válasza:
Ha megadod a címed, küldök neked egy magyar helyesírást oktató könyvet Amerikába. Te meg cserébe küld el nekem ez a hot-dogot.
4/11 anonim válasza:
Az egy lumbulábi hajó, amin épp bekapcsolják a neutrínós-hűmicsodaizé-energiapajzsot.
5/11 anonim válasza:
Ez tényleg egy lumbulábi vagy guargumi begyűjtő hajó, most épp egy másik invázióra hivatalosak csak beugrottak
7/11 anonim válasza:
Persze, szétnyílt az energiapajzsa, csak ne izgasd fel magad.
8/11 anonim válasza:
A poloskoid és az annuaki hajóknak nincs energia pajzsok?
akkor hogy védik magukat ha a krixkraxiak rájuk támadnak?
9/11 anonim válasza:
Itt egy másik hot-dog szerű UFO, ezt az 51-es körzetnél fényképezték le. [link]
10/11 anonim válasza:
Glagovnya, szokol panirr. Theka so kuma terr mi merr. Kuma to panirr, so kuma te zu me laka. Se ta mu. Se ta kuma terr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!