Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Idegen lényekről képek szerint...

Idegen lényekről képek szerinted igaziak?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdés most teszem fel másodszorra mert raktam bele egy két új képet is.

[link]

2010. nov. 25. 22:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%

Azért érdekes, hogy ezek az idegen lények néhány apróságot leszámítva totál úgy néznek ki, mnt az emberek. Gondolod, hogy egy másik bolygón ugyan ilyenre formálódtak az élőlények? Szinte csak az arcuk más. A hollywood-i filmekben is tudnak ilyen lényeket alkotni, még mozognak is, akkor szerinted meg lehet hamisítani ezeket?

Szerintem hamisak a fotók. Vagyis igaziak, csakhogy egy emberek által készített lény van rajtuk, ami soha nem élt. A csészealjak is hamisak.

2010. nov. 25. 23:13
 2/24 anonim ***** válasza:
Nem. Mindent itt a földön csináltak. A nagy ufoboncolás is lelepleződött, a többi ufo kép még egyértelműen láthatóan hamis. Azt a legalsó repólő csészealjat is a nácik csinálták semmi köze az ürlényekhez.
2010. nov. 25. 23:24
 3/24 anonim ***** válasza:
Az egyik képen látható lény szerintem a Csillag kapuban szerepelt:P
2010. nov. 25. 23:53
 4/24 anonim ***** válasza:
Még mindig nem :D
2010. nov. 26. 00:23
 5/24 anonim ***** válasza:
am te mikor végzel a suliba? mindig olyan 18:00-tól 00:00-ig vagy itt
2010. nov. 26. 00:33
 6/24 anonim ***** válasza:

virtus.hu, már megint??

a saját önreklámozott írásod, már megint??

SPAM, iszonyat unalmas már.

2010. nov. 26. 04:47
 7/24 anonim ***** válasza:
Igen
2010. nov. 26. 06:52
 8/24 anonim ***** válasza:
32%

Akármilyen meglepő : IGAZAK!

Ez az 1995-ös kiszivárogtatott Santilli-film részlete, mely a Roswellnél szerencsétlenül járt ufonauták 1947-es boncolását mutatja! ( A környező tárgyak, telefon, műszerek, ruházat, mind a negyvenes évekből valók )

A boncolt ufonauták pedig azért tűnnek mesterségesnek, mivel az ő civilizációjuk nagyobb utazásokra mesterséges testet használnak, melybe beszállnak, mint egy űrruhába, de ez szerves anyagú, elő űrruha, mely a fizikai testre hasonlít, de nem az!

2010. nov. 26. 08:45
 9/24 A kérdező kommentje:
Aham köszönöm ufó kutató mostmár értem :)
2010. nov. 26. 09:04
 10/24 anonim ***** válasza:

Ufó kutató!

Te el is hiszed amiket beszélsz? Még hogy mesterséges test jót röhögtem:D Ezek mind műanyag figurák! Azért csinálták őket, hogy az ilyenek mint ti agyaljanak rajta!

2010. nov. 26. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!