Idegen lényekről képek szerinted igaziak?
"A környező tárgyak, telefon, műszerek, ruházat, mind a negyvenes évekből valók"
Na ez aztán marha nagy bizonyíték. *taps*
Az hogy szerinted létezik az még nem azt jelenti, hogy létezik is, már bocs :D
ufó kutató válaszán jót röhögtem. Ha én is csinálnék egy földönkívülis filmecskét akkor szintén figyelnék h milyen tárgyak vannak körülöttem, hogy minél hitelesebb legyen. Ez nem bizonyíték.
A film meg már nagyon régóta meg van cáfolva. A képek amiket belinkeltél maszkmesterek készítették A,B és C kategóriás amerikai,angol, német, francia vagy orosz filmekhez. A csészealjak is ilyen célból készültek. Majd valaki viccelődni akart és csinált pár ilyen képet h feldobják a szakterületüket.
Hallottál a Marson létező arcról? :D
Gyakorlatilag egy domb amin pont úgy esik néha a Nap fénye h arcnak látjuk.
A NASA tette hírré, hogy a közmédia figyelmét az űrkutatásra terelje, így több pénzt kapjanak az államtól.
Loch Nessi szörny? :D
Van aki még mindig nem adta fel egy sós vizű őslény keresését egy édesvizű környezetben. Pedig a felvételekről már rég be lettek bizonyítva h hamisak.
Nem baj, jó marketing fogás. :D
Hallottál az óriásokról? :D
A Photoshop technikák ezzel futottak be, így tudták megnyerni a közvéleményt. Készítettek pár képet, majd odaadták az újságíróknak h cikket készítsenek belőle, hívják fel magukra a figyelmet.
Vicces összeesküvés-elméletek lettek ezekből, de egyik sem igaz.
Persze mindig lesznek olyanok akik fantasztikus elméleteket tudnak kitalálni ezeknek "magyarázatára".
Nem baj :D én röhögök tovább :D
Utolsó ne haragudj de amiket te linkeltél azoknak van valoság alapja, rosszabb példát nem is hozhattál volna fel. Hiszen vannak orjás emberek, amelyek 3m-magasak is lehetnek.
Ahogyan a világ legkisebb emberre alig éri el talán az 1 m - magasságot. Azt a szörnyet meg már látták is sokan. Nem hinném, hogy nem léteznének ilyen dolgok amiket linkeltél.
Mielőtt határozott véleményt járj utána a dolgoknak. Keress rá tudományos, média és újságíró fórumokon. Nem kell mindent csak úgy elhinni.
Ha az óriások leleteiről nem szólalnak meg a nagyobb nemzetközi tudományos újságok akkor valószínűleg kamu az egész. Utánanéztem, nem szólalnak meg.De nekem ez nem volt elég, nézegettem technikai oldalakat és akkor találtam rá pl. erre
Nézd meg a képen 2 db ember van. Az egyik támaszkodik a korláthoz a másik ás. De az ásó embernek az ásójának a vége nincs a képen. miért van ez? mert kamu a kép. photoshop-pal készített.
itt le van írva, hogy egy verseny céljából készült a kép, ugyanúgy mint a többi. Le van írva hogyan készítették a képet.
Ha tudsz angolul kérlek olvasd el.
Giant Skeleton Hoax címen sok cikket olvashatsz erről, a "hoax" azt jelenti, hogy beugratás, és lám .. téged is beugrattak.
Attól még, hogy sokan láttak valamit amiről nem tudják, hogy mi, még nem jelenti azt, hogy egy utolsó élő dinoszaurusz példány. Gondolok most Nessie-re.
Gondolj bele néhány alapvető dologba:
Hogy került a skót édesvizű tavakba?
Hogyan maradt fenn?
Hogyan szaporodhatott, hogy megélje az 1900-as 2000-es éveket?
Ez volt az első és "leghitelesebb" fénykép a szörnyről: [link]
majd később kiderült, hogy egy játékhajóra erősített műanyag nyak volt lefényképezve. A pasas bevallotta, meg is büntették.
Valamint elmondom, manapság a Loch Ness tó körül élők sem hisznek benne, de beleevődött a kultúrájukba.
De ha sokan hisznek benne akkor persze nagy lesz a turista forgalom, tehát megéri nekik hülyíteni a népet.
olvassál kicsit a dolgok után basszus, ne nekem kell leírnom neked mindent:
ez sokkal részletesebb:
A lényeg az, hogy ezeknek nincs valóságalapjuk, összeesküvés-elméletek, beugratások, tréfák, amit egyesek félreértenek és irtó komolyan kezdik terjeszteni a hülyeséget.
A hoax körül forog a kép egy óriási csontváz. A kép része volt egy képszerkesztő versenyt, de gyorsan vett fel saját életét. Itt van a kép.
Igen ezt meg értem, ez a kép nem igazi!
De terjednek hiedelmek, ősi emberekről, akik nagyon nagyok voltak, még Egyiptomban a piramisok építéseinél is szereppel. Van az Atlanti oceán alatt egy érdekes jelenség , egy város, ami nagy embereknek lett tervezve. Sajnos az oldalra már nem emlékszem, hogy hol volt, de emlékszek hogy így volt. A lokneszi szörnyeset meg nem olvasnám el. Nem nyitnák róla vitát, de ha egy kicsit belegondolunk, hogy mennyi lény él a tengerek alatt , és mennyi lényt még nem ismerünk. Nem emlékszek már, hogy hol halottam , de ha igaz , az emberek az Óceánok 70 % még nem fedezték fel.
"Nem nyitnák róla vitát, de ha egy kicsit belegondolunk, hogy mennyi lény él a tengerek alatt , és mennyi lényt még nem ismerünk. Nem emlékszek már, hogy hol halottam , de ha igaz , az emberek az Óceánok 70 % még nem fedezték fel."
de baz+ ez nem az óceán vagy a tenger, hanem egy tó! És ráadásul egy dinoszaurusz vagy mi a f@sz. Mi a jó éggel szaporodna? egy heringgel?
"Igen ezt meg értem, ez a kép nem igazi! " A többi sem az.
És kár, hogy nem tudsz angolul, csak szövegfordítós dolog működik, mert igen jól le vannak írva, mivel hol van a gond és mi a ferdítés.
"e terjednek hiedelmek, ősi emberekről, akik nagyon nagyok voltak, még Egyiptomban a piramisok építéseinél is szereppel."
Nagyszerű, holnaptól elkezdek Turul madár után kutatni, majd ha ezt megtaláltam akkor egy Phoenix -et is keresek.
Vannak magas emberek. Pao Hszi-sun pl 2007-ig volt a Guinness-rekorder a maga 2 méter 36 centijével.
Utána valami orosz pasit találtak aki nála is magasabb.
Ezek dokumentált dolgok, a világ foglalkozik velük.
De nem 3-4 m magas akármikről van szó!
"Van az Atlanti oceán alatt egy érdekes jelenség , egy város, ami nagy embereknek lett tervezve." Ez egy mese, könyörgöm. Ennek annyi a valóságalapja mint a Piroska és a Farkasnak.
megtaláltam időközben: Sultan Kosan-nak hívják a mostani rekordert a maga 247 cm-ével.Török. De elvileg van egy ukrán pasi aki még őt is veri:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!