Szerintetek miért van az, hogy ennyi sületlen mesét találnak ki emberek, az ufókról és idegen lényekről?
Utolsó válaszadó, nem arról van szó hogy gerincből elutasítjuk a földön kívüli élet lehetőségét. Ha a Földön megjelent az élet, akkor más hasonló naprendszer-övezetű bolygón, ahol víz és légkör van, szintén megjelenhetett. Még az is lehetséges, hogy más fajok jóval fejlettebbek nálunk, és képesek meglátogatni minket. Tán még az a teória is stimmelhet, hogy anno földönkívüliek hozták az életet a Földre, bár ezzel kapcsolatban csomó mindent meg kéne magyarázni.
Amin jókat röhögcsélünk, az a reptoid meg krixkraxi invázió, meg hogy 404 világító követ kapott a poloskoid birodalomtól, meg hogy tegnap három lumbulábival és négy gumhóddal söröztem és szkeptikuskák mit léptek...
1. sületlen = Féligkész
2. Sületlen mese = valami igazi, hihető hiányzik a történetből
3. nem tartom lehetetlennek a létezést, de tudom, hogy ami létezik, az nem ilyen formában, nem ilyen minőségben jött létre.A földi élet létrejöttét az egész univerzum befolyásolja. A bolygók, naprendszerek, és még az apróbb törmelékek is mind hatással vannak rá. Ez itt a földön, ebben a pontban egyedülálló. Az univerzum más pontjain mind más hatások fordulnak elő.
Még egy dolog van, ami másik bolygókon nincs. Az pedig az idő. Az idő csak a földi ember számára létező dolog. Idő hiányában a létezés, a fejlődés sem egyértelmű.
Akár honnan közelítem meg egy idegen civilizáció létezését, mindenhonnét arra a következtetésre jutok, hogy ezek a megjelenések, csak az emberi agy képzelőerejéből fakadnak, tehát mesék.
Nem olvastam el a többi kommentet, de egyáltalán nem kizárt, hogy léteznek idegen kolóniák az Univerzumban.
A világegyetemben több mint 300 milliárd naprendszer létezik. Ha nem is olyan mint a miénk, de köztük biztosan van olyan ahol kialakulhatott életforma. Nem kizárt, hogy fejlettebbek nálunk. A távolság az egyetlen akadálya, hogy ezt a tényt a tudósok alátámaszthassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!