Utálom a valóságot! Hogyan tudnék fantasy világban élni?
Csak simán unom a valóságot. Nem azért mert pocsék lenne, egész, egyszerűen meguntam. Van egy csomó jó dolog az életemben és nem panaszkodhatom szóval nem ez a baj... Csak, hogy nem történik semmi rendkívüli. Minden olyan üresnek érzek néha és amikor felnézek az égre azért könyörgök az Istenekhez, hogy történjen végre valami fenomenális. Pl. jelen jen meg egy sárkány az égen aki elől menekülnöm kell. Vagy csak lehulljon egy varázskönyv amiből megtanulhatom a mágiát. Mindig is nagy fantasy rajongó voltam, ez az egyetlen dolog ami lázba tud még mind a mai napig hozni. Mondjuk egy jó D&D vagy m.a.g.u.s party esetleg Káosz rpg. Vagy amikor Nemes István (John Caldwell) regényeit olvasgatom.
Próbáltam keresni célokat, meg értelmes dolgokat, és csinálom is őket, de ezeket is unom már. A tudománnyal is próbálkoztam: mennek is a differenciál egyenletek, parciális deriválás, meg a fizika. Érdekes is volt egy darabig, de aztán erre is ráuntam, sőt még rosszabbul éreztem magamat, mert ez nagy részt szembe áll a mágia egzisztenciájával... :(
Most új dolgokkal fogok próbálkozni pl. Káli harcművészet (kés, bot, kard, pusztakezes verekedés) , azért egy harcművészet csak közelebb áll a spiritualitáshoz ráadásul ez a fajta a fanatasyhez de van egy érzésem, hogy ezt is megfogom unni. Bár nem biztos... Régebben amikor űztem egyet akkor annyira nem volt unalmas az életem, izgalmas volt verekedni, főleg erősebbekkel, nagyobbakkal a ringebe, és, hogy fent állt a lehetősége kiüthetnek, megsérülhetek. Meg élveztem ha egy meglepetés technikával a háta mögé kerültem és földhöz csaptam egy erősebbet.
De akkor is kerülgettek ilyen gondolatok.
Úgy érzem semmi nem fog kielégíteni ebben a világban, csak ha igazi kalandba keverednék amiben van mágia, harcolnom kell és futnom az életemért és ténylegesen meghallhatok.
Bár csak a középkorba születtem volna! :( Bármikor cserélnék egy egyszerű, kis szemétláda, csóró fél-elf tolvajjal akinek vérdíj van a fején és mindenhonnan menekülnie kell! :XD
Mielőtt megjegyeznétek:
- Nem vagyok - sajnos- túl fiatal sem.
- Felnőttként szoktam viselkedni,gondolkodni általában...
- Nem kompenzálok semmit ezzel. egész egyszerűen ilyen vagyok. Evolúciós hiba, ha úgy tetszik.
- A legfontosabb NEM sajnáltatás miatt írtam ki a kérdést. Tényleg itt szeretném hagyni ezt a világot egy fantasy világért
- Ja, meg szűz sem vagyok, van barátnőm :D
Valami megoldás? Van valakinek egy dimenzió kapuja? :D
Esetleg valami mágikus rendbeli ismerőse?
Sajnos eddig amit próbálkoztam a mágiával és "működött" pl. testen kívüli élmények arra mind ráfoghattam volna, hogy hallucináció vagy egyszerűen bebeszélem magamnak.
https://www.youtube.com/watch?v=vWRY4LOo8ws
Régebben én is ilyen voltam, imádtam szerepjátékozni és ilyenekről álmodoztam, aztán egy idő után ráuntam vagy kinőttem és más kezdett érdekelni, de ha téged ez érdekel akkor hajrá, olyan is van aki 40 évesen LEGO-zik nincs ezzel gond :-)
A D&D-n belül nem játszottál a Forgotten Realms-al ? Én régebben Zhentilvár kapitánya voltam és egész Völgyvidék tőlem rettegett ! :-P
"- Nem vagyok - sajnos- túl fiatal sem"
De nem lehetsz idősebb 15-nél sem...
Tisztelt Uram!
Idén készült el cégünk legújabb fejlesztése, a "Maradjnyugton 2014" dimenzió kapu. Ennek segítségével újraszínezheti fakó, megunt világát. És az enyémet is, ha átutal 400.000,- Ft előleget számlámra, ezt követően a dimenzió kapu leszállításra kerül.
Ha tényleg komolyan gondolod, akkor van rá megoldás. Persze nem fogsz valóságos tér- és időugrást végrehajtani, de az elmédben épp olyan valóságos lesz az egész, mint az hogy most ezt olvasod. No meg nem is fognak hülyének nézni, hisz senkivel sem kell megosztanod. Sok sikert!
tudatos-alom.hu
A valóságból nem lehet kilépni fantasy világban pedig nem tudsz élni fogad el, hogy az élet nem fenékik tejföl és, hogy neked is legyen sikerélményed játssz tovább a D&D-n, wow-n jómagam is szeretem a fantasy világot, de sajnos a valóságban kell, hogy éljünk ez a szomorú valóság.
Üdv, a legprofibb rpg játékos :D
Köszönöm az eddigi normális válaszokat!
"A D&D-n belül nem játszottál a Forgotten Realms-al ?"
Hát néha eljátszogattam abban is, bár inkább számítógépen toltuk. A rendes asztali papír alapon inkább saját fejlesztésű világgal csináltuk.
ui: Ha esetleg még is lenne valakinek dimenzió kapuja esetleg tud a tűzlabdákat, villámokat stb. varázsolni és meg is tanítana, azt megköszönném! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!