Szerintetek, ha vannak vámpírok, hogyan bukkanhatnék a létezésükre?
Figyelt kérdés
Én afféle kutató vagyok, akit ez a téma nagyon leköt. Pls segítsetek!2014. máj. 7. 16:11
1/24 anonim válasza:
Én vámpír vagyok legjobban a fokhagyma szagra szoktunk elő jönni,hétvégén a templómba szoktunk találkozni nagyon nagy bulikat szoktunk csapni általában délben kezdődik de még nap lemente előtt el kell menünk mert félünk a sötétben.De te se panaszkodhatsz te is vámpír vagy mert már leszívtad az élet energiám
2/24 A kérdező kommentje:
Ez aztán hasznos volt THX
2014. máj. 7. 16:18
3/24 anonim válasza:
Nincsmit:) de leírom amúgy az igazságot na gondolj bele egy erősebb faj mint az ember kb ugyan olyan okosak akik emberekből táplálkoznak fog harapással szaporodnak mert nem ver a szívük nincs vérkeringésük nemtudnak szexelni na lényeg ha tényleg léteznek nem érzed paradoxonak hogy este nem szoktak kint tombolni az utcán?:)
4/24 Laylah válasza:
Ha a filmbeli/könyvbeli vámpírokat keresed, őket sosem fogod megtalálni, lévén, hogy nincsenek. Ha lennének, akkor sem találkozhatnál velük, mivel lennének annyira intelligensek, hogy sosem árulnák el magukat.
5/24 anonim válasza:
meg a vámpírok eredete drakula grófig vezethető vissza tudtommal aki vérben fürdött akkoriban az emberek nagy része írás tudatlan volt és a mai emberhez mérten tudatlan volt innen meg már nem meglepő hogy milyen pletykák terjengtek vért iszik azzal táplálkozik lehetne sorolni szóval egy legendát csináltak a mai világnak:)
6/24 Laylah válasza:
5. Ez azt gondoltam, hogy nyilvánvaló, azért nem is írtam le. :D
7/24 anonim válasza:
valójában az első második ötödik és hetedik is én vagyok xD
8/24 anonim válasza:
Az arizóniai sivatag közepén van egy hegység.Ez egy homokkõböl
àlló képzõdmény.Tele van barlangrendszerekkel ,üregekkel.
Az ottani indiánok szerint aki odatéved,annak a vérét kiszívják
a vacsatik.Másnap reggel a tetemet pedig kiteszik a barlang elé.
És most egy kis reklám következik.Ne menjenek el!
Fõként ne Arizónába...
9/24 anonim válasza:
Igazából a vámpírizmus egy babonán alapszik az egész a véráldozattal kezdődött régen véráldozatokat mutattak be az isteneknek mert úgy vélték, hogy a vér egy éltető, energikus folyadék és ezt az isteneknek áldozták fel felcserébe ajándékot vártak tőlük a primitívebb törzsek is úgy vélték, hogy a vér egy éltető energiaforrás és, ha megeszik az ellenséget, vagy a másikat azáltal erősebbek lesznek igazából a vámpírizmus minden egyes primitív kultúrában ott van csak idő kérdése volt, hogy megjelenjen egy olyan lény, aki vért iszik, hogy láthatatlan maradjon tehát vámpírok nem léteznek.
10/24 anonim válasza:
most hülyeséget irtam halhatatlant akartam írni és helyette láthatatlant irtam. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!