Ateisták nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem támadásnak irom ezt a kérdést csupán kiváncsi vagyok.
Hivő keresztény ember vagyok de nem szűklátókörű mielött valaki egy bélyeget nyomna a hátamra.Szóval a kérdésem az lenne hogy nektek mi az álláspontotok,"hitetek" arról hogy mi van az élet után?Ha meghaltok szerintetek mi lesz?Nincs tovább,megszünntök vagy mi?Ha esetleg valami más akkor irjátok le nyugodtan nagyon kiváncsi vagyok erre.Persze nem csak az Ateisták irhatnak:).
2014. ápr. 3. 17:40
21/21 anonim válasza:
Az 5 ös válaszadónak: ha reálisan gondolkozol akkor arra kell kijukadnod, hogy a halál után SEMMI nincsen. A jelenleg birtokunkban lévő tudás alapján ez az egyetlen logikus következtetés, tehát ha nem hiszel semmi "természetfelettiben" akkor ezt kell a legvalószínűbb lehetőségnek tartanod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!