Nagyon rossz a 3-as csakrám. Mit tegyek?
Komolyan?
Mondjuk nem írtad le, hogy konkrétan milyen betegségeid vannak, de az ezotériás humbuk helyett mondjuk tehetnél ellene, gyógyszerek és egészségesebb életmód, ez utóbbiból főleg nem lehet semmi gond. A betegségeidnek sem ilyen mágiás oka van....
Előre bocsánatot kérek, most egy animefan véleményét hallod, ez a csakra szó láttán úúúgy kikívánkozik belőlem. De előre szólok, bazinagy baromság lesz.
Nem tudom mi van veled, de ha rossz a hármas csakrád, akkor ne menj ninjának, mert ninjutsuval, se taijutsuval, sőt még genjutsuval se tudsz majd harcolni (Mondtam, hogy baromság XD) De szerintem, ha nagyon szépen kéred, akkor Tsunade-sama, meggyógyítja neked, de ha nem akkor keresd fel Chiyo-baa-samát. Már ha visszahozod a halálból. (komolyan, minnél tovább írok, annál nagyobb hülyeség lesz belőle :DDDDD). De ha ez sem válik be, kifogytam az ötletekből. Mittomén, kérd meg Lee-t vagy Gai-senseit, hogy korrepetáljon taijutsuból, mert az asszem csakra nélkül működik, ha van edzettséged. Jah, de készülj, mert sz*rrá fognak dolgoztatni, ugyanis mind a kettő egy rabszolgahajcsár-bilifejbajnok. :DDD Remélem segítettem (NARUTO 4EVER) (Remélem nem tiltanak ki ezért a kifejezetten kretén válaszért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!