Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagyon rossz a 3-as csakrám....

Nagyon rossz a 3-as csakrám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy rengeteg betegségem van és pár hete kielemezve észrevettem, hogy a 3-as csakrám és azok meridiánjain vannak mind. Nagyon meglepett. Mit csináljak?
2014. márc. 19. 20:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Örólük hogy egyetértetek, de én mi a túrót csináljak?
2014. márc. 23. 21:46
 22/25 anonim ***** válasza:

Komolyan?

Mondjuk nem írtad le, hogy konkrétan milyen betegségeid vannak, de az ezotériás humbuk helyett mondjuk tehetnél ellene, gyógyszerek és egészségesebb életmód, ez utóbbiból főleg nem lehet semmi gond. A betegségeidnek sem ilyen mágiás oka van....

2014. márc. 23. 22:57
 23/25 anonim ***** válasza:
nagyon megrémiszthetett amit írtam neked mert azóta is csak jajveszékelsz itt... :DDDD
2014. márc. 23. 23:55
 24/25 Laylah ***** válasza:
Kérdező, én írtam neked tanácsot: sok zöldség és gyümölcs. Erősítened kéne az immunrendszeredet.
2014. márc. 24. 01:55
 25/25 anonim ***** válasza:

Előre bocsánatot kérek, most egy animefan véleményét hallod, ez a csakra szó láttán úúúgy kikívánkozik belőlem. De előre szólok, bazinagy baromság lesz.

Nem tudom mi van veled, de ha rossz a hármas csakrád, akkor ne menj ninjának, mert ninjutsuval, se taijutsuval, sőt még genjutsuval se tudsz majd harcolni (Mondtam, hogy baromság XD) De szerintem, ha nagyon szépen kéred, akkor Tsunade-sama, meggyógyítja neked, de ha nem akkor keresd fel Chiyo-baa-samát. Már ha visszahozod a halálból. (komolyan, minnél tovább írok, annál nagyobb hülyeség lesz belőle :DDDDD). De ha ez sem válik be, kifogytam az ötletekből. Mittomén, kérd meg Lee-t vagy Gai-senseit, hogy korrepetáljon taijutsuból, mert az asszem csakra nélkül működik, ha van edzettséged. Jah, de készülj, mert sz*rrá fognak dolgoztatni, ugyanis mind a kettő egy rabszolgahajcsár-bilifejbajnok. :DDD Remélem segítettem (NARUTO 4EVER) (Remélem nem tiltanak ki ezért a kifejezetten kretén válaszért)

2014. jún. 19. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!