Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nem lehet, hogy ez a mai...

Nem lehet, hogy ez a mai rossz idő boszorkányság műve?

Figyelt kérdés
Ma ugy is rossz paszban vannak a magyarok és lehet valami gonosz boszorkányok mágiával érték el ezt az időt, hogy az emberek itt még boldogtalanok legyenek. Végülis nem szokványos március 15-ét hóval ünnepelni. Lehetséges ? Kinek a műve lehet ?
2013. márc. 15. 21:41
1 2
 1/16 gelazso ***** válasza:
ugye ez a kérdés csak vicc vot.
2013. márc. 15. 21:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Pont arra gondoltam a mai hírek olvasása közben, hogy mennyire igaz lehet amit kérdeztem :S Nem érzitek?
2013. márc. 15. 21:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Bizony, az.Boszorkányság. És már hetekkel ezelőtt jelezték is a meteorológusok, hogy randa idő jön felénk.
2013. márc. 15. 22:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a reptoidok voltak, ez a titkos megszállásuk része. De a boszorkányok velük szövetkeztek, és ideküldték ezeket a támadó hópelyheket, hogy előkészítsék a reptoid megszállást. Holnap már támadnak a reptoidok, mindenki lépjen bele egy ellenállásba (ha nincs otthon, a konnektor is megfelel)
2013. márc. 15. 22:05
 5/16 anonim ***** válasza:
A Kérdező hülyesége, na az már boszorkányság műve.
2013. márc. 15. 22:29
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Elnézést kérünk 21. század.Tényleg nem tudtuk hogy ilyen kőkori emberek még vannak.Mégegyszer elnézést.A következő 24 órán belül el is töröljük a középkori embereket egy fordított tekercsű plútónium ionlézerágyúval.

Minden viccet félretéve:Kérdező te mennyivel halasod meg egy szalvéta IQ-ját?

2013. márc. 15. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a reptoidok vagy a dalekok műve. Ez a havazás az invázió kezdő szakasza.
2013. márc. 16. 10:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Buta vagy, gyermekem, de sebaj, majd kinövöd. Eredj játszani.
2013. márc. 16. 14:38
 9/16 anonim ***** válasza:
NEM!Ezt nevezik hidegfrontnak!
2013. márc. 16. 17:42
 10/16 A kérdező kommentje:

6-os ne hülyézzél, mert ez egy agyrokkant szájából nem releváns. Csak együgyünek látnak téged.

Na, látjátok még az nap megmondtam nektek hogy boszorkányság van benne, erre tessék ezekről még nem is tudtam volt [link]

2013. márc. 18. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!