Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagyon rossz a 3-as csakrám....

Nagyon rossz a 3-as csakrám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy rengeteg betegségem van és pár hete kielemezve észrevettem, hogy a 3-as csakrám és azok meridiánjain vannak mind. Nagyon meglepett. Mit csináljak?
2014. márc. 19. 20:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én rákerestem erre csakrára állítólag a 3-as csakra a gyomorszáj magasságában helyezkedik el és jobbra forgó, aranysárga energiaörvénylésén keresztül, az ember éteri tulajdonságainak a jang energetikájú

erejét adja. Ez felel meg az ember fizikai

tevékeny képességeinek, a "tenni" tudásnak, annak ahogyan viselkedünk embertársainkkal. Ennek a csakrának a segítségével valósítjuk meg tettekben az

akaratunkat. Ez a csakra rögzíti az fizikai

életünk "aktív" részét, valamint a többi csakra között irányító, elosztó szerepet is betölt. Több szöveget nem akarok bemásolni, mert félek megsérül a harmadik csakrám a rekeszizmoktól íme eme nemes cikk... [link] Egyébként látom itt nagyon sok a falszopó, akik csak a piros-pacsit nyomják gratulálok neki, hogy ennyi sokat foglalkozik velük..:DDD

2014. márc. 20. 09:14
 12/25 Laylah ***** válasza:
10.: Ha értenél hozzá, nem írnál hülyeséget. -.- Az érzelemközpont a csakrákban a szívcsakra... Ami a negyedik. Alulról számolunk.
2014. márc. 20. 09:19
 13/25 anonim ***** válasza:

ha értenél hozzá te nem írnál bromságokat.

az érzelmek (pl. düh, keserűség stb) a gyomorcsakránál keletkeznek!!!

Ha tetszik ha nem.

A szívcsakránál a feltétel nélküli szeretet "keletkezik" (ha keletkezik) de ez már már nem valódi érzelem hanem a lélek kisugárzása.

Persze színvaknak se magyarázd hogy vannak színek...

2014. márc. 20. 09:35
 14/25 Laylah ***** válasza:
XD Nagyon analfabétának nézel, de hozzátenném, hogy eléggé jogtalanul. :D
2014. márc. 20. 09:45
 15/25 anonim ***** válasza:

"Több szöveget nem akarok bemásolni, mert félek megsérül a harmadik csakrám a rekeszizmoktól íme eme nemes cikk... "

Csak én érzek rejtett szarkazmust? XD

2014. márc. 20. 14:22
 16/25 anonim ***** válasza:

"Ha értenél hozzá, nem írnál hülyeséget. -.- Az érzelemközpont a csakrákban a szívcsakra... Ami a negyedik. Alulról számolunk."

Ezek szerint biztos te pontoztad le a többi válaszolót is. Megkérlek fejezd be az ámokfutásod, mert már unalmas a nagymértékű hülyeségeddel együtt.

2014. márc. 20. 16:25
 17/25 A kérdező kommentje:

Teljesen rossz a 3-as csakrám, mert az összes fájdalom a gyomorban és a 3-as csakra meridíánján fut végig. Egyszerűen a meridiánon minden pont érzékeny, ha megnyomom a gyomromban és a csakraközpontban fáj :S

Orvostudomány még itt nem tart, legalábbis nyugaton, de keleten már ismert. Keleti civilizációk rég virágozak az ókorban is, amikor európa kb sehol sem volt :P Idő kell még a háziorvos ezt felfogja

Nem tudom mit tegyek ? Valószínű bármilyen gyógyszert szedek javulás csak spirituális szinten érhető el, mert a baj ott van és amíg az okot nem szüntessük meg, addig baj lesz, akárhol a meridíánon.

Igaz, hogy az érzelmeim visszatartom, de csak így tarthatok meg kapcsolatokat

Mit tegyek ?

2014. márc. 20. 18:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Addig biztos nem leszel jobban míg hiszel ezekben és bebeszéled magadnak, hogy addig nem is lehetsz jobban...
2014. márc. 20. 18:47
 19/25 anonim ***** válasza:

Erősítsd meg. Ilyen egyszerű. Rengeteg gyakorlat van rá.

Pl a kundalini yoga fundamentális légzőgyakorlata, a "tűzlégzés"

2014. márc. 20. 20:53
 20/25 Laylah ***** válasza:
Utánanéztem, és belátom, tévedtem. Valóban energiaközpont, ahogyan mondtam, de az érzelmek is ide tartoznak, szóval elnézést kérek. Viszont nem, nem én pontoztam le senkit.
2014. márc. 23. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!