Nagyon rossz a 3-as csakrám. Mit tegyek?
Én rákerestem erre csakrára állítólag a 3-as csakra a gyomorszáj magasságában helyezkedik el és jobbra forgó, aranysárga energiaörvénylésén keresztül, az ember éteri tulajdonságainak a jang energetikájú
erejét adja. Ez felel meg az ember fizikai
tevékeny képességeinek, a "tenni" tudásnak, annak ahogyan viselkedünk embertársainkkal. Ennek a csakrának a segítségével valósítjuk meg tettekben az
akaratunkat. Ez a csakra rögzíti az fizikai
életünk "aktív" részét, valamint a többi csakra között irányító, elosztó szerepet is betölt. Több szöveget nem akarok bemásolni, mert félek megsérül a harmadik csakrám a rekeszizmoktól íme eme nemes cikk... [link] Egyébként látom itt nagyon sok a falszopó, akik csak a piros-pacsit nyomják gratulálok neki, hogy ennyi sokat foglalkozik velük..:DDD
ha értenél hozzá te nem írnál bromságokat.
az érzelmek (pl. düh, keserűség stb) a gyomorcsakránál keletkeznek!!!
Ha tetszik ha nem.
A szívcsakránál a feltétel nélküli szeretet "keletkezik" (ha keletkezik) de ez már már nem valódi érzelem hanem a lélek kisugárzása.
Persze színvaknak se magyarázd hogy vannak színek...
"Több szöveget nem akarok bemásolni, mert félek megsérül a harmadik csakrám a rekeszizmoktól íme eme nemes cikk... "
Csak én érzek rejtett szarkazmust? XD
"Ha értenél hozzá, nem írnál hülyeséget. -.- Az érzelemközpont a csakrákban a szívcsakra... Ami a negyedik. Alulról számolunk."
Ezek szerint biztos te pontoztad le a többi válaszolót is. Megkérlek fejezd be az ámokfutásod, mert már unalmas a nagymértékű hülyeségeddel együtt.
Teljesen rossz a 3-as csakrám, mert az összes fájdalom a gyomorban és a 3-as csakra meridíánján fut végig. Egyszerűen a meridiánon minden pont érzékeny, ha megnyomom a gyomromban és a csakraközpontban fáj :S
Orvostudomány még itt nem tart, legalábbis nyugaton, de keleten már ismert. Keleti civilizációk rég virágozak az ókorban is, amikor európa kb sehol sem volt :P Idő kell még a háziorvos ezt felfogja
Nem tudom mit tegyek ? Valószínű bármilyen gyógyszert szedek javulás csak spirituális szinten érhető el, mert a baj ott van és amíg az okot nem szüntessük meg, addig baj lesz, akárhol a meridíánon.
Igaz, hogy az érzelmeim visszatartom, de csak így tarthatok meg kapcsolatokat
Mit tegyek ?
Erősítsd meg. Ilyen egyszerű. Rengeteg gyakorlat van rá.
Pl a kundalini yoga fundamentális légzőgyakorlata, a "tűzlégzés"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!