Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha Sátán és a démonok jók,...

Ha Sátán és a démonok jók, miért érzünk gonoszat, ha megidézzük őket?

Figyelt kérdés
Egy démon idézésnél, főleg ha igen magasrangú a démon, mindenki a világon érzi a démon jelenlétekor fellépő gonosz erőt. Sötét érzéseket, didergető hideget, negatív érzések mint gyűlölet, útálat, félelem közös keverékét és az ártani akarást. Ha mindezek bizonyos arányban jelen vannak a démon megérkeztekor, az azt jelzi, hogy ők gonosz, ártó lények. Mégis miért állítjátok / állítják be a spirituális sátánisták ezeket jónak ?
2013. dec. 23. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Én még soha nem éreztem "gonosz erőt. Sötét érzéseket, didergető hideget, negatív érzések mint gyűlölet, útálat, félelem közös keverékét és az ártani akarást."-t.A kérdésre a válasz,hogy nem lehet semmi ilyesmit megidézni.
2013. dec. 23. 20:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Tetszik ez az onbizalom, hogy mindenfele uberdemon jon csettintesre. A demon elnevezesfuggoen jo/gonosz, altalaban utobbi. Mitoszfuggo.
2013. dec. 23. 20:24
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
A démonok a gonosz szellemeket jelentik xD Am meg nemlehet ilyesmit megidézni.
2013. dec. 23. 20:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Mi bajod?
2013. dec. 23. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Én még sohasem éreztem még semmilyen démont. Egyébként se érezhetsz olyat, ami nem létezik az érzelmeket a tested generálja biológiai folyamatok és kémiai reakciók kizárt, hogy érezhetnél bármiféle természetfeletit. drogok segítsége nélkül. ,Xd,
2013. dec. 23. 22:05
 6/15 nori79 válasza:
Hát, ezt speciel, én eddig ellenkezőleg tudtam... Úgy, hogy Sátán gonosz, és vannak gonosz démonok is, igen. Én csupán Luciferről hallottam, hogy eredendően jó, de én nem számítok, mert nem vagyok satanist.
2013. dec. 24. 02:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Azért mert a filmekben, történetekben negatívnak vannak leírva, ábrázolva. Az agy meg, mivel ezt kapja, ez lesz a meghatározó számára. Az idézéseknél meg mivel ezt a tapasztalatot szerezte az agyunk, ezt is vetíti előre, hozza létre a tapasztalt érzéseket.

Tehát a démonok olyanok, amilyennek mi tudni véljük őket, és azért léteznek, mert mi úgy gondoljuk hogy léteznek. Ez csak egy nézőpont a sok közül.

2013. dec. 24. 03:08
 8/15 MissLawliet ***** válasza:

A Démonok az eredeti Istenek, segítőink, barátaink.

Azonban, ha valaki nem Sátáné, akkor ellenségként tekintenek rá

2013. dec. 24. 03:31
 9/15 David82 ***** válasza:
0%
A démonok bukott angyalok. Nyilván a sötétségbe menekültek, és most is ott vannak, ebből eredően lettek negatívak. Az ő világuk egy másik dimenzió, és bármikor oda tudnak menni, ahol hívják őket.
2013. dec. 24. 09:16
 10/15 dragonkalo ***** válasza:

A Démonok között is van,aki nem a Sátán tulajdona.

A Sátán is egy isten,és egyáltalán nem gonosz.

A Démonokkal szemben nem szabad uralkodóként fellépni,mert akkor könnyen ellenségeinké fordíthatjuk őket.

2013. dec. 24. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!