Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha Sátán és a démonok jók,...

Ha Sátán és a démonok jók, miért érzünk gonoszat, ha megidézzük őket?

Figyelt kérdés
Egy démon idézésnél, főleg ha igen magasrangú a démon, mindenki a világon érzi a démon jelenlétekor fellépő gonosz erőt. Sötét érzéseket, didergető hideget, negatív érzések mint gyűlölet, útálat, félelem közös keverékét és az ártani akarást. Ha mindezek bizonyos arányban jelen vannak a démon megérkeztekor, az azt jelzi, hogy ők gonosz, ártó lények. Mégis miért állítjátok / állítják be a spirituális sátánisták ezeket jónak ?
2013. dec. 23. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Üdv

Megidézni?!Miért ki vagy te hogy csak úgy idézgess, és parancsszóra ugorjon neked egy isten?Nem,egyáltalán nem szoktam érezni azt amit leírsz sőt kellemes,nyugtató érzés.

2013. dec. 25. 01:06
 12/15 Laylah ***** válasza:
75%

Az én esetem speciális, idézni sem kellett, "ő" akart látni. Más kérdés, hogy miért, erről nem szeretnék írni, nem ez a lényeg. Én is éreztem félelmet, de nem "őmiatta", hanem a kísérete miatt inkább (minimum 50 szenvedő lélek 12 négyzetméteren). Aztán a kíséret eltűnt, ketten maradtunk, remegtem, mint a nyárfalevél, de valahogy belül mégsem féltem. Inkább kíváncsi voltam, mit akar tőlem, amit 2,5 órán keresztül meg is beszéltünk.

Alapvetően a démonok nem gonoszak, bár van bennük rosszindulat. Valamiért megértem őket, mondhatni ismerem az okaikat... A legtöbbjük a maga módján őszinte, viszont általában a mögöttes jelentést kell nézni mindig, semmit nem szabad tőlük szó szerint venni. Bizonyos szempontból hasonlítanak egy furfangos emberre, aki a túléléséért küzd. Van bennük valami jó is, de rossz is egyaránt. Nem lehet őket csak az egyik jelzővel illetni. :)

2013. dec. 25. 17:07
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Démonok nincsenek xD
2013. dec. 29. 22:07
 14/15 r0lyat válasza:

Hülyébb kérdést, marhább indokkal fel se tehettél volna. Használd az agyadat : Aki nem Spirituális Sátánista, az ugyebár nincs elkötelezve, aki nincs elkötelezve, az jobbesetben ateista, rosszabb esetben valószínűleg a keresztényegyház agymosottja. Aki ateista, vagy a keresztényegyház agymosottja az ellenség ! Te hogy bánnál az ellenségeiddel ? Az ellenségeiddel akik számodra csak a szenvedést, csalódást, átverést, elnyomást hozták ?

A másik részéről meg aztán nem is beszélve, ahogy ezek az "emberek" (keresztények esetében inkább talpnyalónak nevezem őket) próbálnak kapcsolatot felvenni és bánni egy démonnal. BARMOK ! Nem is értem, hogy képzelik...megérdemlik amit kapnak! ;)

üdv.

2013. dec. 31. 15:41
 15/15 Laylah ***** válasza:
94%
A spirituális sátánistáknál beképzeltebb társaságot még nem láttam. Másrészt, nem vagyok sátánista, mégis többet tapasztaltam a démonokból, mint a nagy részük. XD
2013. dec. 31. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!