Ha Sátán és a démonok jók, miért érzünk gonoszat, ha megidézzük őket?
Üdv
Megidézni?!Miért ki vagy te hogy csak úgy idézgess, és parancsszóra ugorjon neked egy isten?Nem,egyáltalán nem szoktam érezni azt amit leírsz sőt kellemes,nyugtató érzés.
Az én esetem speciális, idézni sem kellett, "ő" akart látni. Más kérdés, hogy miért, erről nem szeretnék írni, nem ez a lényeg. Én is éreztem félelmet, de nem "őmiatta", hanem a kísérete miatt inkább (minimum 50 szenvedő lélek 12 négyzetméteren). Aztán a kíséret eltűnt, ketten maradtunk, remegtem, mint a nyárfalevél, de valahogy belül mégsem féltem. Inkább kíváncsi voltam, mit akar tőlem, amit 2,5 órán keresztül meg is beszéltünk.
Alapvetően a démonok nem gonoszak, bár van bennük rosszindulat. Valamiért megértem őket, mondhatni ismerem az okaikat... A legtöbbjük a maga módján őszinte, viszont általában a mögöttes jelentést kell nézni mindig, semmit nem szabad tőlük szó szerint venni. Bizonyos szempontból hasonlítanak egy furfangos emberre, aki a túléléséért küzd. Van bennük valami jó is, de rossz is egyaránt. Nem lehet őket csak az egyik jelzővel illetni. :)
Hülyébb kérdést, marhább indokkal fel se tehettél volna. Használd az agyadat : Aki nem Spirituális Sátánista, az ugyebár nincs elkötelezve, aki nincs elkötelezve, az jobbesetben ateista, rosszabb esetben valószínűleg a keresztényegyház agymosottja. Aki ateista, vagy a keresztényegyház agymosottja az ellenség ! Te hogy bánnál az ellenségeiddel ? Az ellenségeiddel akik számodra csak a szenvedést, csalódást, átverést, elnyomást hozták ?
A másik részéről meg aztán nem is beszélve, ahogy ezek az "emberek" (keresztények esetében inkább talpnyalónak nevezem őket) próbálnak kapcsolatot felvenni és bánni egy démonnal. BARMOK ! Nem is értem, hogy képzelik...megérdemlik amit kapnak! ;)
üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!