Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan, aki ért a...

Van itt olyan, aki ért a fekete mágiához és lehet vele értelmesen beszélgetni erről?

Figyelt kérdés
Nem konkrétan hokuszpókuszokra vagyok kíváncsi... Csak a témáról lenne kérdésem.

2013. dec. 20. 21:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Szomorú hogy egyesek ilyen agyhalottak itt...

Egyébként a fekete mágia tényleg létezik, van egy csomó történés amit nem lehet megmagyarázni fizikailag...

2013. dec. 22. 17:16
 22/31 anonim ***** válasza:
21-es, miért nevezed magad agyhalottnak? Attól, hogy szerinted van fekete mágia, az nem azt jelenti, hogy buta vagy. Hanem azt, hogy kicsit lemaradtál az időben. 21. század barátom. Nem a 15. amikor állítólag a boszik repkedtek a seprőn. Meg békából királyfi lett.
2013. dec. 22. 17:24
 23/31 anonim ***** válasza:
Ez a 21. Század igaz, de fekete mágia létezik most is, ahogy létezett 4 éve, létezett 200000 éve és létezni is fog jó sokáig...
2013. dec. 22. 17:28
 24/31 anonim ***** válasza:
Akkor mondj már egy példát fekete mágiára ami ellent mond a fizika törvényeinek.
2013. dec. 22. 18:20
 25/31 anonim ***** válasza:
Sose létezett, nem is fog létezni. Vagy ha rosszul mondom, akkor légyszi mondj valamit, ami kimondja hogy ez a mágia.
2013. dec. 22. 18:25
 26/31 David82 ***** válasza:
Szerintem ez az egész mágia olyan, mint a vonzás törvénye. Egy szabadnapodon reggel határozd el, hogy csupa olyan dolgot teszel azon a napon, ami neked pozitív. Menj el úszni, vagy csinálj valami sportot is. Ez után pozitív érzések jelennek meg benned. Ha ez megvan, otthon csukd be a szemed, és vizualizálj valami tárgyat, vagy eseményt, amit szeretnél. Ha jól csinálod, akkor az elképzelt dolog feltöltődik pozitív energiával, és az asztrálsíkon megjelenik. Ez majd vissza fog térni hozzád, és meghozza fáradtságaid gyümölcsét. Ha ügyes vagy, akkor az elképzelt tárgy fizikai testet is ölthet.
2013. dec. 24. 09:24
 27/31 anonim ***** válasza:

Világvége:

Nagyon sajnálom hogy nem fejlődtél ki teljesen, de legalább ne hangoztasd...

Sajnos nem vagy még azon a szinten hogy megértsd!

2013. dec. 24. 11:57
 28/31 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy egyes válaszolók milyen értelmi szinten állnak.

Teljesen felesleges vitatkozni arról, hogy létezik e vagy sem, mert az egyik fél számára létezik, a másik számára nem. Tudjátok, a vallás is pont ugyanígy működik. (Egyébként pedig vannak fekete mágián alapuló vallások is.)

Egyikőtök sem tud érdemi bizonyítékot felmutatni a fekete mágia létezésére. Egyikőtök sem tud érdemi cáfolatot adni a fekete mágia létezésére. Hangsúlyozom: HISZ.

És tudjátok, hogy miért nem tudtok semmiféle érdemi magyarázatot adni? Mert a szkeptikus tábor nem hisz benne, a "hívő" tábor pedig semmit nem tud róla. Szóval én inkább azt javaslom, hogy egymás ócsárolása helyett olvasgassatok az interneten, olvasgassatok a könyvtárban. Ha pedig nem hisztek benne, akkor ne "ugassátok" le szegény kérdezőt.

Kérdéző: Van egy nagyon hasznos dolog az interneten, a neve Google.

[link]

[link]

[link] (angol)

A fenti oldalak elolvasásával kezd, majd pedig keress fel egy megbízható mágust. És hangsúlyozom: NEM HISZEK BENNE.

2013. dec. 24. 17:05
 29/31 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy létezik-e fekete mágia, vagy sem. A kérdés az, hogyha létezik, vajon mennyi az esély arra, hogy ezeket a veszélyes, titkos, hét pecsét alatt őrzött módszereket egy névtelen, arctalan senkinek kiteregessék a gyikon?
2013. dec. 25. 17:18
 30/31 A kérdező kommentje:

Jó pénzért tényleg akármilyen gerinctelen senkiknek teregetik. Engem viszont mint írtam nem a teregetés érdekel csak beszélgetni akartam róla. Hát ennyit a fikázókról...

2013. dec. 25. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!