Van itt olyan, aki ért a fekete mágiához és lehet vele értelmesen beszélgetni erről?
Szomorú hogy egyesek ilyen agyhalottak itt...
Egyébként a fekete mágia tényleg létezik, van egy csomó történés amit nem lehet megmagyarázni fizikailag...
Világvége:
Nagyon sajnálom hogy nem fejlődtél ki teljesen, de legalább ne hangoztasd...
Sajnos nem vagy még azon a szinten hogy megértsd!
Szomorú, hogy egyes válaszolók milyen értelmi szinten állnak.
Teljesen felesleges vitatkozni arról, hogy létezik e vagy sem, mert az egyik fél számára létezik, a másik számára nem. Tudjátok, a vallás is pont ugyanígy működik. (Egyébként pedig vannak fekete mágián alapuló vallások is.)
Egyikőtök sem tud érdemi bizonyítékot felmutatni a fekete mágia létezésére. Egyikőtök sem tud érdemi cáfolatot adni a fekete mágia létezésére. Hangsúlyozom: HISZ.
És tudjátok, hogy miért nem tudtok semmiféle érdemi magyarázatot adni? Mert a szkeptikus tábor nem hisz benne, a "hívő" tábor pedig semmit nem tud róla. Szóval én inkább azt javaslom, hogy egymás ócsárolása helyett olvasgassatok az interneten, olvasgassatok a könyvtárban. Ha pedig nem hisztek benne, akkor ne "ugassátok" le szegény kérdezőt.
Kérdéző: Van egy nagyon hasznos dolog az interneten, a neve Google.
[link] (angol)
A fenti oldalak elolvasásával kezd, majd pedig keress fel egy megbízható mágust. És hangsúlyozom: NEM HISZEK BENNE.
Jó pénzért tényleg akármilyen gerinctelen senkiknek teregetik. Engem viszont mint írtam nem a teregetés érdekel csak beszélgetni akartam róla. Hát ennyit a fikázókról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!