Lacii420 kérdése:
Azzal a kérdéssel fordulnél (hozzátok) hogy segítene -e nekem valaki elsajátítani a fehér illetve fekete mágiát!?
Figyelt kérdés
Szeretném elsajátítani a mágia minden fortélyát és kizökkenni ebből a hétköznapi sznop életből keserves és szegény életmódban élek .. :( szeretném magam olyannak tudni aki nem olyanm int a többi ember (ugymond hétköznapi)2013. okt. 21. 15:38
1/18 anonim válasza:
Hát... köszi nem.
Szerintem hagyd a sok vicca meg vudu cuccot, mert csúnyán visszaütnek ha nem vagy ügyes és óvatos.
2/18 A kérdező kommentje:
nem is ezekről beszéltem ;) szimplán az önmagunk akaraterejéből fakadó erők ugymond kifejtését szeretném megtanulni ! :D
2013. okt. 21. 15:47
3/18 anonim válasza:
1: az sznob és nem gondolom hogy tisztában vagy a fogalmával.
2: itt van ez az oldal: [link]
olvasgasd és rájössz hogy egyáltalán mi is aza mágia.
4/18 anonim válasza:
még ha értenék is hozzá nem segítenék, mert ki tudja milyen ember vagy, és mire használnád...
az okkultizmusban a tanulást a tanítvány ösvényének hívják, és ezt MINDIG egyedül járja végig, aki a tudást akarja.
de hogy a végén mit talál, az csak is a belső lelki fejlettségén múlik.
5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az oldalt hasznod volt! amint mondtam én ugy vagyok vele hogy az emberi test nem csak életre való hanem valami (erő) vagy hasonló természetfeletti dologra is képes lehet ha azt megfelelő módon edzük tanuljuk vagy gyakoroljuk ! és ezt szeretném megtudni hogy hogyan és mi által lehet elérni ezt az állapotot stb..?!!
2013. okt. 21. 16:00
7/18 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem vagy "sznop" csak nagyon buta.
8/18 A kérdező kommentje:
attól mert neked ezek a dolgok olyan hihetetlennek meg hülyeségnek tünik ne butézz le senkit mert te ezektől a dolgoktól elzárkózol...
2013. okt. 21. 16:25
9/18 anonim válasza:
Nem azért "butézok" le akárkit, hanem mert olyan szavakat használ aminek se a jelentését se az írásmódját nem tudja.
10/18 anonim válasza:
A mágiától már csak egy lépés az égből hulló sült csirkére való várás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!