Van itt olyan, aki ért a fekete mágiához és lehet vele értelmesen beszélgetni erről?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan hokuszpókuszokra vagyok kíváncsi... Csak a témáról lenne kérdésem.2013. dec. 20. 21:03
11/31 anonim válasza:
Erre csak annyit,hogy : Hülye kérdésre hülye válasz ...
12/31 anonim válasza:
Abszolút nem hülye kérdés...
Ha egy kis eszed lenne megértenéd miért nem hülye kérdés!
13/31 anonim válasza:
Fogd már fel,hogy már nem a középkorban élünk .. Mutass már csak egy bizonyítékot arra,hogy létezik fekete mágia!
14/31 A kérdező kommentje:
Az én olvasatomban nem az volt a kérdés hogy létezik e fekete mágia...!!!
De még a logika szigorú törvényei szerint sem!!!
Érthetetlen hogy egyeseknek ez nem jut el az agyáig. Nem itt kéne fröcsögni!
2013. dec. 21. 19:23
15/31 anonim válasza:
Ha szerinted nincs fekete mágia akkor miről beszélünk? Ha meg mégis állítod, hogy létezik akkor olvasd el az előző válaszom.
16/31 anonim válasza:
Pont azt írta, hogy szerinte van. Ha már ilyen okos(kodó) szkeptikus vagy, legalább értelmezd helyesen a szöveget.
17/31 anonim válasza:
Igen ezt írta, ezért írtam neki,hogy nincs fekete mágia szóval a kérdés is teljesen értelmetlen ...
18/31 A kérdező kommentje:
Fekete mágia fizikai szinten létezik, hiszen több ezren gyakorolják a világon.
Azt én nem mondtam hogy működik is és nem is erről szól a kérdés.
Furcsa hogy pont a becses tudományt bőszen képviselők nem bírnak egy kicsit legalább gondolkodni is.. :DDDDDDDDD
2013. dec. 22. 11:56
19/31 anonim válasza:
"Fekete mágia fizikai szinten létezik", igen? És te ,hogy fogalmaznád meg mi akkor a létező fekete mágia?
20/31 anonim válasza:
kérdező
még nekem sem írtál, pedig kifejtettem az álláspontom.
vagy csak trollkodsz itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!