Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Itt érdekel valakit a fekete...

Itt érdekel valakit a fekete mágia? Vagy foglalkozik valaki vele?

Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel és keresek még szimpatikus embereket akiket érdekel az ezotéria! Szkeptikusok kíméljenek kérlek! Akit tényleg érdekel az írjon engem kb. 2 éve majdnem 3! Köszönöm

2013. okt. 12. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy ezzel kéne foglalkoznod.nem akarok itt a karmával meg hasonló f*zságokkal jönni de az csak ártásra jó.persze ha valakinek ártani akarsz arra tökéletes de arra egy pisztoly is elég.és ha még is bele vágsz én azt mondom hogy fizetned kell érte. nem biztos hogy ugyanolyan mértékben de fizetni fogsz.tudom hogy nem segítettem de remélem megfogadod a tanácsom.
2013. okt. 12. 17:46
 2/14 anonim válasza:
hülyeség szerintem még senkinek nem vált be
2013. okt. 12. 18:46
 3/14 A kérdező kommentje:
1. Kommentelő nem akarok, csak kisebb rontásokat átkokat küldeni jhgn izékee nem érdekel a földhözragadt nèzeted pff...
2013. okt. 12. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne kezdj bele a mágiába,hidd el többet fog ártani mint segíteni.
2013. okt. 12. 19:17
 5/14 anonim ***** válasza:
ezt értem csak hogy a mágiának csak ugy mint a tudománynak az emberek javát kéne szolgálnia.a gond az hogy a tudománynak köszönhetjük az atomfegyvert is.mind1 ha mégis belevágsz akkor elötte és utánna is végezz aura tisztítást legalábbis ugy tudom hogy ugy kell.
2013. okt. 12. 19:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem kell az atomfegyverig elmenni, a kést és rengeteg más dolgot is fel lehet hozni. A lényeg az, hogy mire használljuk.

Emberek vagyunk, árhatunk is másoknak, de meg is védhetünk másokat.

Ha már itt vagyok, akkor a kérdezőnek is válaszolok. Én csak ezt az egy cikket linkelem be ide: hu.m.wikipedia.org/wiki/Mágia

Más válasszal, nem tudok szolgálni.

2013. okt. 12. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarod,tegyed. Ha még nem hallottál a tetkövetkezmények törvényéről,tapasztalni fogod.
2013. okt. 12. 19:32
 8/14 anonim válasza:

jó de tud saját magad átkozod

mert vissza szál rád

a mágia már csak ilyen

2013. okt. 12. 20:01
 9/14 anonim ***** válasza:
visszaszál rád de igazság nem létezik.lehet ha valami borzalmat művelsz pl.:vérmágiát, akkor meghal a hörcsögöd. de az is előfordul hogy csak egy apró rontást küldesz és kapsz egy tumort.az élet sajna ilyen, nem mindig azt kapjuk amit megérdemlünk. az aura tisztitás segít a visszahatást a hörcsögfelé terelni.(bár nem hiszek se karmában, se visszahatásban)
2013. okt. 12. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem kímélünk, mert ilyen idióta kérdésnél ez már lehetetlen... Nem érdekel senkit, de asszem erre magadtól is rájöttél... :-)
2013. okt. 12. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!