Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Itt érdekel valakit a fekete...

Itt érdekel valakit a fekete mágia? Vagy foglalkozik valaki vele?

Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel és keresek még szimpatikus embereket akiket érdekel az ezotéria! Szkeptikusok kíméljenek kérlek! Akit tényleg érdekel az írjon engem kb. 2 éve majdnem 3! Köszönöm

2013. okt. 12. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerinted, kedves kérdező, ha létezne fekete mágia, lenne a földön egyetlen politikus? Mindet elemészették volna már az első népszerűtlen intézkedésekor.

Inkább valami hasznos dologra fordítsd az energiádat. Tudom, szerinted földhözragadt a gondolkodásom, de é legalább kinőttem a középkorból.

2013. okt. 13. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Régen az atlantiszi tanácsban is volt olyan, aki a Fekete Mágiát képviseltette. A fekete mágia létezik, csak tudni kell érteni hozzá. Az aki jártas benne, tudja hogyan védje ki a természet törvényeit. Ezzel együtt a lelke is romlottá/sötétté válik, majd jön a többi fincsi dolog.

Jobb elkerülni a mágia ezen részét, de ha valakit érdekel, akkor űzze csak, szabad akartunk van, azt kezdünk az életünkkel amit szeretnénk.

2013. okt. 13. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ezzel együtt a lelke is romlottá/sötétté válik..."

Szerintem már az.

2013. okt. 13. 18:39
 14/14 Frigg ***** válasza:

Bármit megtehetsz, csak ne árts másoknak. Én ezt tanácsolom :) Ugyan azt kapod vissza, ha nem háromszorosan. Persze távol álljon tőlem, hogy megmondjam mit csinálj, vagy mit ne. Hidd el, nem éri meg... :/ De tégy belátásod szerint..

23/n

2013. okt. 15. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!