Itt érdekel valakit a fekete mágia? Vagy foglalkozik valaki vele?
Szerinted, kedves kérdező, ha létezne fekete mágia, lenne a földön egyetlen politikus? Mindet elemészették volna már az első népszerűtlen intézkedésekor.
Inkább valami hasznos dologra fordítsd az energiádat. Tudom, szerinted földhözragadt a gondolkodásom, de é legalább kinőttem a középkorból.
Régen az atlantiszi tanácsban is volt olyan, aki a Fekete Mágiát képviseltette. A fekete mágia létezik, csak tudni kell érteni hozzá. Az aki jártas benne, tudja hogyan védje ki a természet törvényeit. Ezzel együtt a lelke is romlottá/sötétté válik, majd jön a többi fincsi dolog.
Jobb elkerülni a mágia ezen részét, de ha valakit érdekel, akkor űzze csak, szabad akartunk van, azt kezdünk az életünkkel amit szeretnénk.
"Ezzel együtt a lelke is romlottá/sötétté válik..."
Szerintem már az.
Bármit megtehetsz, csak ne árts másoknak. Én ezt tanácsolom :) Ugyan azt kapod vissza, ha nem háromszorosan. Persze távol álljon tőlem, hogy megmondjam mit csinálj, vagy mit ne. Hidd el, nem éri meg... :/ De tégy belátásod szerint..
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!