Van itt olyan, aki ért a fekete mágiához és lehet vele értelmesen beszélgetni erről?
Itt mindenki ért hozzá, nyugi. Azért vagyunk, hogy segítsünk. A vevőért!
Boldog karácsonyt! Üdv, Gandalf
én is ettől félek... :)
ha van itt olyan ember, jót mosolyoghat, az ilyen kérdéseknél...szted ha vki rájött ennek az egésznek a módjára, használatára, és tud vele bánni, mire használja??
hm?
önmaga megsegítésére...
szted elfogja árulni bárkinek is a titkát?
na ugye...magadtól is tudod a választ.
miért akarna másnak is segíteni, mikor élvezi, mindazt, ami ezáltal kaphat!
Üdv kérdező...
Ebben a témában én is érdeklődő vagyok, de n értek hozzá, ha esetleg tudsz róla valamit akkor írj privátban!:)
vannak olyanok akik a mágiát egészben kezelik.
Tisztában vannak azzal hogy mit lehet vele tenni, de azzal is hogy mik a következményei.
Olyanok is vannak akik birtokában vannak a tudásnak de nem azért élnek hogy másoknak ártsanak.
Nyilván nem azokat szólítottam meg akik mosolyognak...
kérdező
vmit nem értek...
te a feket mágiáról kérdeztél....utána meg másról beszélsz, mágia egésze, meg miegymás...
igen egy tőről indul, de utána a használata minősítése szerint szétbomlik többféle ágra, aminek azután köze nincs a másikhoz, és már az egészhez sem.
lehetséges h te nem is a feket mágia fajtái felől érdeklődsz, hanem inkább mások segítése érdekel,vagy önmagad segítése, de azt pl a fehér mágia néhány ágával sem tudod megvalósítani, mert önös célú...így pedig nem működik.
na azért kíváncsian várom a válaszod...
Tudtam hogy azért a trollok sem hazudtolják meg magukat :)))
Köszönöm azoknak akik érdemben írtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!