Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt bárki akinek tényleg...

Van itt bárki akinek tényleg működik a mágia?

Figyelt kérdés
Tudom én hogy hit kell hozzá meg stb de akinek van hozzá hite meg stb-je annak működik? NEM akarok varázsolni csakérdekel hogy létezik bárki akinek működik?

2013. okt. 13. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Nekem igen! Minden reggel, mikor unatkozom tűzgolyókat dobálok a szomszéd tyúkjaira!
2013. okt. 13. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:

jégsárkány , elmész ám a faxomba:)

majdnem félrenyeltem a röhögéstől, mikor elolvastam mit írtál....

2013. okt. 13. 21:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Fantasztikus lehet JÉGsárkány de tűzgolyókat egy hülyegyerek is tud csinálni -.- :DD
2013. okt. 13. 21:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Magyarázkodhatnánk, órákig minek nem müködik persze hit, kell hozzá és valóban ha Elhiszed hogy hangosabban szól a Tv miután párszor rácsaptál akkor valóban hangosabbnak érzed majd. xD
2013. okt. 13. 21:37
 15/18 BlackSword ***** válasza:

Persze, h működik, csak jól kell megrakni...

[link]

2013. okt. 14. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit értesz mágia alatt. :D Mert amit az én szótáramban jelent, az nekem működik :P De az valóban hasonlít a korábban említett agykontrollhoz hasonló bevonzásosdira, illetve, vannak azért egyéb dolgok is emellett, amiket szintén használok, és működnek... (pl. rúnák. Na, az tényleg meglepő... O.o )
2013. okt. 14. 12:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer csináltam 6 évvel ezelőtt egy szerelem bevonzó "varázslatot", inkább ima volt, másnap találkoztam az igazival, a múlt évben feleségül mentem hozzá, most meg már babánk is van. Nekem működött, pedig akkor nagyon el voltam keseredve, és "mit veszíthetek" alapon idéztem meg a szerelmet az életembe.
2013. okt. 14. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Chuck Norris nem használ mágiát! Ő maga a mágia!
2013. okt. 20. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!