Van itt bárki akinek tényleg működik a mágia?
Ha csak hit alapon működik, az már régen rossz. Az a legalja.
A kérdésre válaszolva: van, csak kevés.
Ha van abszolút hited, működik a mágia!!!
Megcsinálod a sok-sok hókusz-pókuszt, azután elhiszed, hogy sikerült!
Ennyi...
ha csak érdekel, akkor miért nem olvasol róla könyveket, rengeteg van a témában.
bírom az ilyet, nem akarok ezt meg azt csinálni, csak kiváncsi vagyok működik-e...
miért érdekel, talán mégis szeretnél vmit, csak magad nem mered kipróbálni, és a mások által pozitív vagy negatív tapasztalatokon keresztül szűrnéd le, h érdemes -e belevágni.
amúgy sztem bele se kezdj, ezzel a hozzáállással.
Nem próbáltam, de ha hinnék benne működne. Ez logikus! Elhinném, hogy működik és kész!
Szerintem ennyi reális alapja van a mágiának!
na az eddigiek alapján nem sok olyan van akiknek működik.
kedves 4-eske.ha működik elképzelhető hogy kipróbálnám.bár szerintem a mágiának hit nélkül is működnie kéne, mert ha nem akkor már csak önmegtévesztés ahogy 5-öske mondta( vagy én igy fogtam fel).
igen, de ha hit kell hozzá, akkor az nem mágia igazából, hanem csinálsz egy ceremóniát, ami lehet bármi, pl esőtánc, és utána a hited által bevonzod, vizualizálod az adott dolgot, amit szeretnél, és megjelenik az életedben.magyarán agykontrollt csinálsz.
de h ezek közül bármelyiket tudnád-e használni, az már jó kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!