Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez már meg ijeszt!?

Ez már meg ijeszt!?

Figyelt kérdés
én nagyon vonzódom az ezotérikus dolgokhoz és egyszer megpróbálkoztam az ingával már ott tartottam hogy "á ilyen nincs" és ekkor elfogott egy nagyon erős félelem érzet és szó szerint kimenekültem a szobából. És azóta is ha ilyen dolgokkal foglalkozom és egyedül vagyok akkor érzem és úgy érzem hogy futnom kell de mostanában ritkán akkor is érzem ha csak úgy vagyok és akkor is érzem . Miért?? (ha ez jelent valamit akkor még régen elvesztettem az apám)és mióta az első eset megtörtént azóta sose érzem magam egyedül

#szellem #mágia.kötés
2013. okt. 13. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz, az ingának semmi köze az idézéshez. Egyszerűn csak fejben összekötötted a két dolgot és most félsz.
2013. okt. 13. 12:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Az inga csak a második próba volt az első a lebegtetés és az alfa volt
2013. okt. 13. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebben sincs semmi kohézió, csak megijedtél.
2013. okt. 13. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
így van, 12 évesen amikor próbálkoztam vele, én is megijedtem.
2013. okt. 15. 21:01
 5/6 anonim válasza:
Ez pszichológia inkább. Volt egy rossz gondolatod, megijedtél tőle, vagy spontán is szokott ilyesmi lenni, aztán magad előidézed újra és újra. Én két évig voltam pánikbeteg emiatt.
2013. okt. 20. 13:53
 6/6 anonim válasza:
Szereintem csak a sok rosz gondolat ilyesztett meg, de van egy olyan változat is (nem mondom biztosra, csak lehetséges), hogy az az elmélkedés meg az az inga, elég volt ahhoz, hogy egy "entitásnak" kaput nyiss, vagy valami iyesmi. Lehet, hogy saját magadat ilyesztetted meg, vagy lehet, hogy tényleg volt ott valami. Nem makarlak megijeszteni, de gondolkozz el ezen...
2013. okt. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!