Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tényleg van szerelmi kötés?...

Tényleg van szerelmi kötés? És van akinek sikerült már?

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Mire jó ez a kérdés? Nem nincs. Elfogadod ezt a választ? Nem. Más elfogadja? Nem. Átlag naponta jön elő ez a kérdés, de még mindig csak az van, hogy az ésszel bíró emebrek leírják, hogy nincs, a többiek meg szaladnak a moderátorhoz.
2013. okt. 9. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a "szerelmi kötés"???
2013. okt. 9. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

én azt már nem mertem megcsinálni, mert szerintem nem etikus.

de biztos vagyok benne, hogy sikerült volna!

2013. okt. 10. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A Bűbájos boszorkáknak sikerült,kérdezd meg őket..
2013. okt. 10. 01:47
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Most legyünk őszinték: mennyien keresnek párt maguknak? Ha tényleg létezne, akkor sokan használnák a szerelmi kötést. Én is voltam párkereső (nem rég), de mégsem hallottam ilyenről.

Tegyük fel azt, hogy valaki azzal jön, hogy a szerelmi kötéshez ez és az kell. Ha mindent megteszel és ha nem sikerül, akkor mit csinàlsz? Na ez gond. Aki meg hiteget téged, ő nem fogja felelőssèget vállalni érte. Emiatt is mondom: nem lètezik a szerelmi kötés. Én biztosra mondom.

Ha valakit meg szeretnél szerezni, arra nincs teljesen bevált recept. A társkereséshez idő kell. Adnék tippeket, de azok, nálam nem vàlltak be. Próbálkozhatsz vele, de a siker - sajnos nem garantált.

2013. okt. 10. 04:00
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
A szerelem sem létezik, úgyhogy nincs ilyen!
2013. okt. 14. 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy, létező érzelmi dolog. Az állatoknál nem annyira fejlett, mint az embereknél, de ott is létezik (van amikor udvarolnak, a szerelem nélkül ez hogy lehetséges?).
2013. okt. 14. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem létezik de játsszunk el egy pillanatig a témával Tegyük fel, hogy magadhoz kötsz valakit. Két hét múlva a reggelizőasztalnál ránézel és eszedbe jut, hogy nem azért van veled, mert téged, magadért szeret, hanem kényszerből, mert magadhoz kötötted. Boldog lennél?
2013. okt. 22. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha tudnám, hogy létezik és azt is, hogy hogyan kell megcsinálni, akkor sem alkalmaznám.
2013. okt. 22. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!