Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet kiválasztott vagyok?...

Lehet kiválasztott vagyok? Mit akarhat tőlem a sors? Mit szeretnének az Istenek? 19/F

Figyelt kérdés

Már kisgyerek koromban észrevettem, hogy okosabb, bölcsebb vagyok a többieknél. Diferenciáltabban gondolkodok és többet észre veszek. Amiben mások a jó szerencsét vagy véletlent láttak, én felismertem a sorsot. Többet láttam mint mások a dolgokmögé beláttam, észrevettem a karmikus összefüggéseket, amiket mások még csak nem is sejtettek.

Miníg úgy éltem mint Neo, detto ugyanazok a gondolatok fogalmazódtak meg bennem mindíg is. Minthogy, a világban valami nem jól működik, valami baj van. Arra születtem hogy ezt megváltoztassam, kijavítsam. Indigó gyerek vagyok, így kortársaimmal sosem jöttem ki zökkenőmentesen. Már gyerkkoromban elvonultam a saját zárt világomban és magányosan tanulmányoztam a sorsot,karmát,asztrológiát,buddhizmust,numerológiát és más hasznos ezotérikus filozófiát.

Suliba jó tanuló voltam mindíg a fontosabb tárgyakból. Amik nem mentek vagy nem voltak fontosak, abból is megvolt mindíg a kettes hármas. Soha nem buktam meg nyelvtanból se. Nem tudtak megbuktatni magyarból se.

Szerintetek mit kezdjek a bennem rejlő képességekkel ? Azzal a rengeteg tudással amit felhalmoztam? Hogyan váltsam meg a világot, titeket?

2013. szept. 10. 16:57
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Csak egy ISTEN VAN!
2013. szept. 12. 20:37
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem tudtak megbuktatni nyelvtanból se? Hogy hogy? Pedig a nyelvtan egy borzasztóan nehéz tantárgy. Ezt hogy csináltad? Egyszerűen nem találok szavakat... Egészen el vagyok hűlve, ez teljességgel lehetetlen, szinte el sem hiszem. Hogy csináltad? Hiszen nyelvtanórákon a saját anyanyelvünket tanuljuk, egészen érthetetlen, hogy lehet valaki olyan, hogy nem bukik meg a saját anyanyelvét tanító tantárgyból. Pedig a diákok nagy része utálja az anyanyelvét. Ezek szerint te már ebben különbözöl a többiektől. Nem utálod a magyar nyelvet... mik vannak...

Ja és nagyon jól tetted, hogy ilyen nagyon jó és hasznos tudományokat tanulmányoztál. Nagyon sokra mehettél vele. Nagyon örülök neki.

2013. szept. 12. 21:18
 23/28 Antimod ***** válasza:

Örülök, ha a környezetvédelem másoknak is fontos. Az emberek hajlamosan nagy léptékekben gondolkodni, legtöbben magukat is kivonni a képletből (Ugyan már, mit számítok én, a gyárak szennyeznek, meg a repülőgépek!). Pedig ahelyett, hogy ötperces üzemzavart okoznánk gyárakban (~ teáskanállal merjük az óceánból ki a vizet), otthon kellene körülnézni, ahol nagyon sok mindent tehetünk. Keress rá az energiatakarékoskodásra, számos tippet fogsz kapni (készenléti állapotból valós kikapcsolása az elektronikus eszközöknek, nagyobb volumenben való vásárlás a csomagolóanyag megspórolása végett, csöpögő csapok megszüntetése, stb.).

Ha engem kérdezel, az egyik ilyen "nagy húzás" a munkába való sétára való átállás volt. Rájöttem, hogy sem tömegközlekedési eszközzel (kerülő, átszállás, várakozás), sem autóval (kerülő, dugók) nem érek be és haza hamarabb. Sőt.

Gyalog legalább viszonylag biztosan annyi idő alatt teszem meg a távot, ráadásul valamelyest az ülőmunka negatív hatásait is ellensúlyozom ezzel a napi 7-8 kilométerrel.

Valószínűleg mindenki találna olyan területet, ahol "nagyot tud fogni" az energiafelhasználásán, és emiatt - ahogy az egyik előző válaszoló találóan megfogalmazta - elsősorban a fejekben dől el a kérdés. Vagyis a felvilágosító munka ilyen téren legalább olyan hasznos, még akkor is, ha energiapazarlással jár, mert hosszú távon bőven megtérülhet a megspórolt energiában.

Stb.

2013. szept. 13. 08:20
 24/28 anonim ***** válasza:

"Amik nem mentek vagy nem voltak fontosak, abból is megvolt mindíg a kettes hármas. Soha nem buktam meg nyelvtanból se. Nem tudtak megbuktatni magyarból se"

Én abból is megkaptam a négyest, ami kevésbé ment. Lehet, hogy kiválasztott vagyok? Hűha...

"Már kisgyerek koromban észrevettem, hogy okosabb, bölcsebb vagyok a többieknél. "

Ha ez igaz lenne, nem a Mágia, okkultizmus kategóriába írogatnál. Sőt, nem írnád ki a kérdést egyáltalán. Szerintem te egy öntelt, egoista és meglehetősen buta ember vagy, sajnálom.

2013. szept. 19. 14:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Túlérzékenységből eredő feltűnési viszketegség...
2013. szept. 21. 23:25
 26/28 CaptainTurbomuffin válasza:
Szóval hogy mit is kezdj ezzel a tudással? Használd ki, tedd pénzzé.
2013. okt. 2. 11:34
 27/28 Patay Zoltán válasza:
Ajjaj! 10 mérettel kisebb mellénybe kellene öltöznöd, valamint a szerénységet ( sok ember által nem ismert tulajdonság ) kéne gyakorolnod. Egyébként Isten mindenkit szeret és ha tényleg kiválasztott vagy ezt jó néhány kemény megpróbáltatás ( ami lehet,hogy egész életed során elkísér majd) után ki fogja nyilatkoztatni.
2014. jan. 21. 08:04
 28/28 anonim ***** válasza:

De édes ez a 19 éves kérdező fiúcska...

Indigógyerek - az meg mi? Túl sok női magazint olvasott a kisasszony.

2015. ápr. 6. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!