Az Akashába és a sors könyvébe minden megvan írva. Minek tenni bármit is? Minden megy magátol.
IZENET ORSITSCH MÁRIANAK, és minden W.A.S.P. (fehér angol-szász protestáns) FAJVÉDŐNEK!
Na, ez mán tényleg sok…! Ez az egész: „Akasha”-hívős, Atlantiáda gén-bepiszkálós fajbarom felsőbbrendűség áhító (ám kisebbrendűségi alapú) zűrkavarosan fejgőzös rasszista elmélet-fika!
EZT AZÉRT MÁR TÉNYLEG NEM KÉNE CSINÁLNI…
ELŐHANG
Hadd utaljak csak vissza elsőbben is, a kérdező „alapkérdésére”, ami ugye, így szólt:
„Az Akashába és a sors könyvébe minden megvan írva. Minek tenni bármit is? Minden megy magátol.” — [a kérdést összefoglaló 3 mondatnak 4 helyesírási hibától való eleven „nyüzsgését” ne rajtam kérje senki számon, azt maga a Kérdező okozta… — B-R. B.]
Csak halkan tűzöm a kérdező felé: Ha legközelebb, amikor úgy adódna, hogy SZÜKSÉG OKÁBÓL a lakása legszűkebb helyiségébe igyekszik, a fajanszra ülés előtt NE TOLJA LE A BUGYIJÁT (szándékosan nem a gatyáját kifejezést használtam, merthogy 100 percent bizonyos vagyok abban, hogy a Kérdező személyiszáma első jegye 2-es…), szóval ne tolja le a bugyingót a WC-kagylóra ülés előtt, mert hát: az Akashá-BAN és a sors könyvébeN minden meg[ ]van írva. Minek tenni bármit is? Minden megy magátÓl... — [a javított változat helyesírási célzatú — nyomtatott nagybetűs, valamint helyköz-jelölő — korrekciói tőlem]
KITÁRGYALÁS
Orsitsch Mária a fehér fajvédő, 19. sz. jegyzetében ezt írta:
„Először is az ember (a feketéken kívül) nem csak emberi génből áll . Az európai ember génjében az úgynevezett atlantiszi árja faj nyomai vannak jelen, csak jelentősen megkopva . Vannak olyanok akikben több van ezekből, van akikben kevesebb . Mivel ez az ősi faj hihetetlen spirituális energiával rendelkezett, a vril irányítása során rá tudtak kapcsolódni Akasha Krónikájára . A leszármazottaik közül néhány (mi európaiak) szintén rá tudunk kapcsolódni erre . Azt tudni kell, hogy ez nagyon ritka dolog, bizonyítottan utoljára Edgar Cayce-nek sikerült, de sokan belepillanthatnak úgy is hogy fogalmuk sincs róla hogy belenéztek . Ezt nevezik megérzésnek . És ehhez kell a spirituális fejlettség hogy tudatosan felismerd és alkalmazd ezt .”
1. Először is, micsoda AGYTOMPULT PENETRÁNS FAJVÉDŐ ZAGYVASÁG, hogy: „az ember (a feketéken kívül) nem csak emberi génből áll”?
Jóasszony: AZ EGÉSZ EMBERISÉG EGYETLEN FAJ! Mindössze a fajta-jellegeket determináló — a fajazonosság egyértelműségét azonban még csak nem is súroló — eltérések vannak a génkészleteinkben! Ha nem így volna, nem volna lehetséges a 3 nagy emberfajta csoportnak (és nem rassznak[!], merthogy az már egy idejétmúlt és HELYTELEN elkülönítés), vagyis: az Afrikában őshonos ébenszín bőrűeknek, az Ázsiában elterjedt mandula-szemű, világosabb bőrűeknek, valamint a legfőként Európában és Észak-Amerikában nagyobb számban élő, világos bőrszínűeknek, valamint mindezek további fajta-változatainak olyan utódo(ka)t létrehozni, amely utód(ok) — amennyiben egészségesen jött(ek) világra, és megéri(k) a nemi érett kort — SÉRTETLEN GÉNKÉSZLETTEL LEGYEN(EK) KÉPES(EK) TOVÁBB SZAPORODNI!
Gondoljon csak a ló-kanca és a szamár-csődör „szerelméből” születendő öszvér csikóra! Avagy pedig egy hím oroszlán és egy tigris-„lány” hasonló intim kapcsolata nyomán megelevenedő liger-re (vagy tigon-ra). A ló és a szamár, illetve az oroszlán és a tigris igen közeli fajok ugyan — ezért alakul ki bizonyos esetben „ingerencia” közöttük a párosodásra, és ezért is jár az „sikerrel” részükről —, ám utódjaik már nem képesek tovább szaporodni! Ahhoz ugyanis már túl sok HIBA van „őseiktől” örökölt génkészletükben.
Ha a maga AGYAMENT állítása, miszerint: „az ember (a feketéken kívül) nem csak emberi génből áll”, igaz volna, NEM LÉTEZNE a mulatt (fehér és fekete emberutód), a mesztic (fehér és indián utód), stb. emberek ELEVEN és UTÓDOT LÉTREHOZNI IS KÉPES sokasága!
2. Ki a franc képes MEGCÁFOLHATATLANUL bizonyítani egyáltalán, Atlantisz valamikori létezését?! SENKI, EZEN A FÖLDTEKÉN!
Ezt írta: „Az európai ember génjében az úgynevezett atlantiszi árja faj nyomai vannak jelen, csak jelentősen megkopva . Vannak olyanok akikben több van ezekből, van akikben kevesebb .”
Na, sztem éppen MAGA lehet az, akiben azokból a „jófajta gén-nyomokból” még az átlagosnál is kevesebb áll rendelkezésre a teljes génkészletében…! (Nyilván azért is írt eddig ilyen eszement baromságokat itt…)
Azután ezt írta: „…ez az ősi faj [t.i. az „Atlantiszi” — B-R. B.] hihetetlen spirituális energiával rendelkezett, a vril irányítása során rá tudtak kapcsolódni Akasha Krónikájára . A leszármazottaik közül néhány (mi európaiak) szintén rá tudunk kapcsolódni erre”.
Na, ez is egy logikátlan, húgyagyú ökörség! Színtiszta euro-sovén gondolat (nem összetévesztendő az euro-sovinizmussal, vagyis az EU fizetőeszközének kritikátlan imádatával…). Ezek szerint tehát mi, európaiak volnánk az „atlantisziak” utódai, és pont mi — ennek a minden létezhető összehasonlításban lehanyatlóban lévő Európának a lakosai — volnánk azok, akik „a vril irányítása során rá tudunk kapcsolódni Akasha Krónikájára”
Ne tessen mán röhögtetnyi!
3. Edgar Cayce NYILVÁNVALÓAN SZELLEMI SÉRÜLT VOLT! Egy NEM ALKOTÓ MÓDON exhibicionista, enyhébb mértékben pszichopata személyiségű ember, vagyis rosszabb, mint aki az idegen szavak szótárában az 1. jelentés szerinti módon szereti a belső énjét, saját stílusát, és azt minden áron meg is kívánja mutatni azt a külvilágnak.
Ha így jobban tetszik: Edgar Cayce egy FELTŰNÉSI MÁNIÁS ŐRÜLT VOLT…!
4. A 21-esben ezt írta: „A fekete rasszból alakult ki génmódosítás során az összes többi rassz . Nem hallottál róla hogy minden ember elődje néger volt ? Ezekben az új rasszokban a DNS változás és keveredés miatt több idegen gén van . Az is tény, hogy a hagyományos értelemben vett emberhez (génmódosítatlan ősember) a feketék állnak a legközelebb .”
Maga még annyit sem ért a genetikához, mint tyúk az ÁBC-hez!
Ha egy faj-populáció egy bizonyos százalékában (tehát nem a faj egyedeinek teljes létszámában) megjelenő új genetikai jellemző (a DNS-ben kódolt genetikai faktor vagy ágens, illetve azok összessége, mint tulajdonság) előnyös az új „leosztású” DNS „tulajdonosai” számára, akkor az Ő UTÓDAIK ELŐBB-UTÓBB TÚLSÚLYBA FOGNAK KERÜLNI A TELJES POPULÁCIÓBAN!
Értehetőbben fogalmazva (merthogy magának ölég csekély a felfogóképessége…): ha külsődleges génmanipulációval (génmódosítással), vagy „csak” természetes evolúciós folyamatok révén előnyös tulajdonságokhoz jut egy faj bizonyos hányada (bizonyos egyedszám a fajon belül), akkor az előnyös tulajdonságokhoz jutott egyedek az előnyös tulajdonságokkal nem rendelkezők HÁTRÁNYÁRA FOGNAK ELSZAPORODNI a teljes népességben!
Olyannyira el fognak szaporodni, hogy egy bizonyos idő múltán (ez az idő függ a faj egyedeinek átlagos élethosszától, az egyedek szaporodás-képes korba kerülési átlag-idejétől, a fajra jellemző átlagos utód-szülés számtól, a faj bolygón való elterjedtségétől, és ezzel összefüggésben lévő összes egyedszámától, valamint még egy-két, nem túl jelentős tényezőtől), A HÁTRÁNYOS GENETIKAI TULAJDONSÁGÚ EGYEDEK KIPUSZTULNAK! (Eltűnnek a faj-populációból, hogy ha így jobban érti…)
A hátrányos helyzetű DNS-„tulajdonosok” eltűnési ideje azonban még a kombinációk legszélsőségesebb összerendeződése esetén sem haladhatja meg az 1-2 millió évet!
Ha az európai ember volna az „atlantisziak” által „kifejlesztett” — kedvezőbb genetikai állománnyal felruházott — utód, vagyis tehát ha ténylegesen mi, (fehér) európaiak büszkélkedhetnénk olyasmivel, hogy: „az európai ember génjében az úgynevezett atlantiszi árja faj nyomai vannak jelen” akkor MI A FEKETE BÁNATÉRT NEM SZAPORODTUK MÁR TÚL, a nem fehér, nem európai földi népességet…?! Azt a népességet, amely ez idő szerint IGENCSAK JÓL KÉPES SZAPORODNI, olyannyira, hogy LÉTSZÁNMÁBAN MÁR HÁTTÉRBE IS SZORÍTOTT MINKET (a [fehér] európai népességet), holott — amennyiben az „Akasha” fajvédő baromság helytálló volna… — MÁR LEGKEVESEBB 10 EZER ÉVE (Atlantisz állítólagos elsüllyedése óta), A KIPUSZTULÁS FELÉ MUTATÓ NÉPESSÉG-SZAPORULATOT KELLENE, HOGY PRODUKÁLJON!
Világos, amit leírtam, jóasszony?!
Dixi!
Kihagytam még 4 opciót, ezért — hogy megelőzzem magát — ide tűzöm azokat is, illetve azok kizárását:
Maga nyilvánvalóan NEM lehet Atlantisz valamely egykori „lakójának” inkarnációja, sem pedig a Tejútrendszer egy másik bolygórendszerének, vagy egy másik galaxisnak, vagy pláne: egy másik univerzumnak a „küldötte”! Miért nem? Megmondom.
Azért, mert:
1. Atlantisz „eszméje” NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL ÖKÖRSÉG, ugyanis Atlantisz NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL NEM LÉTEZETT! Semmi bizonyíték sincs a valahai létezésére.
2. A saját tejútrendszerünkben (Tejút) nagy valószínűséggel EGYEDÜL VAGYUNK!
Most nem megyek bele a — nagyrészt logikai dedeukción alapuló — „igazolásba”, vagy inkább kifejtésbe, mert AZT MAGA ÚGY SEM ÉRTENÉ MEG…!
3. Egy másik galaxisból idejönni RENDKÍVÜL KÖRÜLMÉNYES és KOCKÁZATOS vállalkozás! (Ezt sem fejtem ki, mert noha erre is van saját – ésszerű – megokolásom, azonban maga AZT SEM volna képes felfogni!)
4. A másik univerzum(ok) feltételezéséről van egy saját aforizmám, az így szól: „Ha komolyan fel akarod bosszantani az Egyetlen Alkotót, jelentsd ki bátran: léteznek más univerzumok is!” (Sztem magának EZ IS magas…!)
5. Végezetül: ha mégis csak létezik a Mindenségben rajtunk kívül is (persze, nem úgy értem, hogy rajtam és magán kívül, hanem úgy, hogy rajtam és az értelmes földi embereken kívül...) értelmes lények, illetve ő általuk alkotott civilizáció, akkor az azt alkotó értelmes lények: NEM LEHETNEK NÁCI-ESZMEISÉGGEL ROKONÍTHATÓ SZELLEMISÉGŰ FAJBARMOK! Az értelmesség egyik alapvető ismérve ugyanis az, hogy az értelmesség „birtokosa” — az értelmesség attribútumával rendelkező egyed — NEM egész FAJOKAT, illetve NEM egy faj egy bizonyos CSOPORTJAIT, hanem legfeljebb csak BIZONYOS ESZMEISÉGET gyűlöl (ha egyáltalán…)!
Dixi!
"A vélemény olyan, mint lyuk a seggen, mindenkinek van belőle..."
Magának nem csak segglyuka van, hanem MAGA A NAGY FASISZTA SEGG, MINT OLYAN...!
Beszartam ezen a kommentváltáson, remélem, folytatjátok :D
Ignoramus
KEGYELEMDÖFÉS
avagy
HALÁL A NÁCI-FASISZTÁKRA!
1. Persze, hogy maga mindeddig nem írta le azt, hogy Orsitsch Mária reinkarnációja lenne, de csak két okból nem tette:
a) Készült ugyan rá, hogy egy idő után majd előhozakodik itt vele, de túl sokáig pepecselt az előkészítéssel — és persze NEM SZÁMOLT VELEM (mármint az én színrelépésemmel…)-, ezért ELKÉSETT!
b) Aztán, miután megjelentem itt, MÁR NEM TEHETTE MEG, hogy „bedobja” ezt a szöveget, éspedig azért nem tehette meg, mert noha kellett hozzá egy kis idő, míg rájöjjek: maga csak egy NÉVBITORLÓ itt, de miután rájöttem, és közöltem magával, hogy ilyesmi fajta (reinkarnációs) ökörséget is kinézek magából, már nem volt érdemes ezzel riposztoznia, ha ugyanis mégis megteszi, az TÚLSÁGOSAN SNASSZ LETT VOLNA…!
Egyszerűen ELKÉSETT!
2. Hogy mi a véleményem a „véleményéről”, azt előbbi jegyzetemben egy — „Piszkos Harry” c. tv-sorozatból vett — idézettel már vázoltam… (A sorozatban egyébként Clint Eastwood-dal mondatták el, és remek. Ja, és Eastwood ugyan protestáns szülők gyermeke, de szülei rendkívül toleránsak és liberális szemléletűek voltak, és eben a tekintetben ő maga sem vált renegáttá, ha érti, mire is célzok…)
3. Annyi fogalmam mindenképpen van (volt) a témáról, hogy egyből ÁTLÁSSAM:
3.1. Míg az Alexandriai könyvtár egykori létezése VITATHATATLAN TÉNY volt (azt [állítólag] először Gaius Julius Caesar légiósai gyújtották fel, Kr. e. 48-ban), ezzel szemben: az „Akasha könyvtár” meg az „Akasha Krónika”, valamint a „Sors könyve”, ha egyáltalán léteznek és léteztek valaha is (merthogy korrekt régészeti és egyéb tudományos bizonyítékok NINCSENEK a feltételezett, Kr. e 3. században való létezésükre, és továbblétezésük bizonyságára…), pusztán az emberiség kultúrtörténetének egy-egy színfoltja, semmi több!
3.2. Atlantisz egykori „léte” szintén PUSZTA LEGENDA, semmi több! Valamikori létezésére semmiféle — tudományos igényességgel elfogadható — bizonyíték nincsen!
Heinrich Schliemann JÓVAL HITELESEBB alapokról kiindulva bizonyította be Trója egykori létezését, vagyis azt, hogy Homérosz A TÉNYVALÓSÁGOT írta meg (persze a művészi szabadság keretein belül) a trójai háborúról az Iliász-ban! (Ja, és Mükéné-t is Schliemann tárta fel elsőként…)
Ha annyira fontos Atlantisz mint „etosz” — a hely maga, és az atlantiszi „etika”, mint olyan —, akkor mi a jószagú pizza-szószért nem veselkedik már neki, néhány fajbarom náci-fasiszta, hogy FELTÁRJA (egyáltalán: megkeresse) Atlantiszt…?! Miért nem tárják a világ elé, mint Schliemann, hogy: íme, lássátok, Atlantisz valóság, nem legenda! — miért nem, megmondom: azért mert ATLANTISZ NEM LÉTEZETT! (Tehát nem is található meg…)
4. A személyeskedést MAGA kezdte! Már a 9. sz. hozzászólásában LEKEZELŐ MÓD’ riposztozott vissza, az egyik hozzászóló felé — idézem: „…csak bizonyos jövőbeli eseményeket és történéseket fogsz látni [t. i. a „sors könyvében” B-R. B.], mármint ha sikerül egyáltalán a tudatodnak rácsatlakoznia amit erősen kétlek :-)” — idézet vége.
4. Amit aztán azt követően adott itt elő nekünk, éspedig a 19. sz. jegyzetével kezdődően, az már maga a TOTAL-FULL-MAXIMUM-OVERDRIVE NÁCI-FASISZTA IDEOLÓGIA!
Ahhoz pedig csak egyféleképpen viszonyulhat egy értelmes ember: TŰZZEL-VASSAL IRTANIA KELL!
6. Maga (és minden náci-fasiszta):
a) FANTÁZIÁTLAN — Magának még ahhoz sem volt elég ötlete, hogy valami frappáns nick-et találjon ki magának, inkább ELOROZTA egy (amúgy magához hasonló szellemiségű) náci szuka nevét!
b) TEHETSÉGTELEN és GYÁVA — Gyáva és tehetségtelen, mint minden náci-fasiszta, mert csak gyáva és tehetségtelen emberek öklendezik folyamatosan a másként létező és gondolkodó emberekre, hogy alsóbbrendűek!
c) KORLÁTOLT — Korlátolt, mert eszébe sem jut: attól, mert a hozzám hasonlóan értelmes ember TISZTÁN LÁTJA, kik is maguk valójában, még nem biztos, hogy zsidó az illető, és az sem vehető biztosra, hogy liberális lenne… (Ja, és cigány, meg fekete sem vagyok...)
d) LOGIKÁTLAN KISEBBRENDŰSÉGI KOMPLEXUSTÓL SZENVED — Attól szenved, mert ha maguk, náci-fasiszták, olyannyira rühellik és lenézik a nem fehér afrikaiakat, a zsidókat, a cigányokat, és általában a nem fehér, nem „árja”, nem „Atlantida” társaikat ezen a bolygón, merthogy — maguk szerint — maguk, „Atlantida” „árják” az „ősi” hit és misztikus tudás letéteményesei és/v. birtokosai, illetve maguk képviselik az „ősi aranykort” és a „szebb jövőt” is, ugyanakkor a többiek (a nem „árják”) elorozzák maguk elől az életteret, elszívják a maguk életerejét, és mindennek tetejébe még szellemileg is értéktelenebbek maguknál, akkor mi a fekete bánatért nem bizonyítják ezt INTELLEKTUÁLIS és GENETIKAI ALAPON?! Hiszen, ha én úgy látom, hogy olyasvalaki nyer folyamatosan teret előttem, aki szellemi és genetikai alapon alattam áll (vagyis méltatlan arra, hogy teret nyerjen előttem), és a tetejébe még pofátlan módon is tette azt, akkor én folyamatosan arra törekszem, hogy BIZONYÍTSAM (láthatóvá tegyem) az én érték-fölényemet vele szemben, mindaddig, míg az TAGADHATATLANNÁ és IGNORÁLHATATLANNÁ NEM VÁLIK! Hiszen szellemileg én vagyok erősebb, tehát győznöm kell! Ettől vagyok ÉRTELMES ember! — Világos? Maga — mint egyike a náci-fasisztáknak — azonban hozzájuk hasonlóan az égvilágon semmiféle önállóságot nem mutat szellemi téren! A 23. sz. jegyzetében leírt zavaros szöveg nyilvánvalóan NEM A SAJÁTJA, hanem valami transzba esett, nyáladzó „Atlantida”-hívő (talán épp Edgar Cayce, a „clairvoyance”?) opiát-„szagú” öklendezménye. Vagyis maga vélhetőleg az ő egyik „zuhanása” nyomán belőle előtörő baromságokat — pontosabban: annak lejegyzett, majd magyarított változatát — vette át, és idézte ide…! Tehát: NEM ÉRZETT MAGÁBAN ELEGENDŐ SZELLMI ERŐT ahhoz, hogy a saját gondolataival tegye nyilvánvalóvá fensőbbségét velem szemben…
Másfelől viszont: ha a náci-fasiszták nem képesek intellektuális és genetikai alapon bizonyítani, hogy mindenki más alacsonyabb rendű náluk (merthogy máig nem voltak képesek ezt bizonyítani!), akkor milyen alapon hörögnek az ellen, ha van, aki képes őket évezredek óta „megvezetni”, „becsapni”, „kizsigerelni”, „vérüket elszíni”, „életterüket elvenni” stb.? Ha ugyanis ez így van, AKOR ŐK (t. i. a náci-fasiszták) AZ ALACSONYABBRENDŰ LÉNYEK! Akkor ők azok, akiknek pusztulniuk kell, hiszen csak egy szellemi és genetikai alapon alacsonyabb rendű lényt lehet évezredeken át…, — na, hadd ne soroljam el ismét!
Világos, amit olvasott?!
Dixi!
Tudod az ilyen magadfajta liberálisok miatt tartunk itt ahol, hogy lassan már a cigányok miatt alig lehet kimenni az utcára, hogy milliárdok mennek el arra hogy új házakat építsenek nekik amit pár hónap után ugyanúgy lelaknak . Tudod én falun nőttem fel ahol rettegnek az emberek, ismerősömnek a telke mögött van egy kis földje ahonnan be lehet járni a ház udvarára . Felhúzott ott egy kerítést, amit pár hét alatt teljesen letaroltak ezek az állatok . A cigányok állandóan ott mennek be és rabolják ki őket, viszik el a termést hétről-hétre . Hiába szól a rendőröknek nem tudnak velük mit csinálni . Hogy lassan már az emberek az öngyilkosságon gondolkodnak tehetetlen dühükben, mert ha megvédi magát ő kerül börtönbe és nem a cigány . És ezután jön a politikus a rózsadombról és a magadfajta liberális baromságokat hangoztatja, le tudnám köpni az ilyet . A magyarok között is van bűnöző persze, csak az arányok nem stimmelnek, hogy a börtönök lakossága 90% ban kisebbségi . És ezek után senki ne mondja, hogy egyenlők a különböző rasszok . Igenis van olyan, hogy alsóbbrendű és felsőbbrendű embertípus . Ha a fehér ember nem lenne a Földön körülbelül úgy élne most az emberiség mint a bennszülöttek . Csak tegyük fel a kérdést, például a fekete kultúra milyen jogon egyenrangú a fehérrel ? Semmit nem raktak hozzá a világ fejlődéséhez, nem alapítottak nagyobb városokat vagy építészeti alkotásokat semmit . Egyszerűen megelégedtek azzal, hogy vadásznak, halásznak gyűjtögetnek és ennyi .
Más szóval néhány ritka kivételtől eltekintve nem alkottak civilizáció, vagy ha alkottak is olyan jelentéktelen volt, hogy semmi befolyással nem bírt a történelemre . Ezzel szemben a fehér ember mindig is alkotott és újított és olyan civilizációkat, hozott létre melyek nyomába sem érnek mondjuk a feketének. Arról nem is beszélve, hogy amikor az európai civilizáció egy másikkal találkozott (arab, kínai, indián stb) mindig legyőzte azt és győztesen került ki az ilyen találkozások alkalmával .
Ha szét nézel a környezetben : TV, internet, autó, repülőgép, fizika, kémia és csillagászat fejlődése vagy a gyógyszerek amit beveszel ha beteg vagy stb ezek mind a fehér kultúra miatt léteznek . Ezek után mi jogon egyenlő velünk egy fekete vagy akármi más . Lehet nyomni itt a liberális dumákat, hogy emberileg mindenki egyenlő és a legutolsó fekete és cigány kisgyereket is meg kell menteni, csak nem tudom hogyan nézel majd az unokád szemébe ha éhen vagy szomjan hal majd, mert a bolygó túlnépesedett ...
Két dolog bizonyos:
1. Aki a 29. sz. jegyzetet „rótta” ide, az NEM az, aki itt eddig „Orsitsch Mária” néven „fémjelezte” magát!
(Közel sem olyan fajsúlyú textus-bűvész, mint ő…)
2.Aki viszont „helyettesíti”, az LÉNYEGÉBEN NEM KÜLÖNBÖZIK az „O.M.” nick alatt eddig írogatótól!
Ugyanolyan vakhitű náci-fasiszta, mint a korábbi jegyzetelő…
Dixi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!