Ki mit csinálna másképp az életében, min változtatna ha lehetősége lenne rá?
Kb a tinikoromtól kezdeném elölről.Több tanulás,jobb jegyek,állami egyetem,nincs tartozás...
Másik oldal,szerelmi élet...Az összes exem közül,talán 1 emberrel jönnék össze,ha elölről kezdhetem,a többivel szóba sem állnék,és a jelenlegi kapcsolatomat is átgondolnám és máshogy csinálnék mindent.
14 évesen beleszerettem egy gyönyörű lányba. Én 8.-ba jártam, ő 7.-be. De túl gyáva voltam, ahhoz, hogy egyszer is odamenjek hozzá és beszédbe elegyedjek vele. Ezzel életem nagy lehetőségét szúrtam el. Ezen mindenképpen változtatnék! Másodszor nem követném el ugyanazt a hibát. Azóta sem voltam szerelmes senkibe. :(
Továbbá még azon is változtatnék, hogy nem jelentkeznék érettségi után a Műegyetemre. Egyáltalán nem nekem való suli volt, és csak egy évet elvesztegettem vele az életemből, mielőtt kib@sztak.
És még valami: amikor középsuliba jártam, volt egy gyökér osztálytársam, aki állandóan engem szívatott, én meg eltűrtem. Ha újra lehetne játszani, akkor megfognám a fejét és feltörölném a padlót a bamba pofájával, és kiütném 1-2 fogát.
Hát... asszem kb. ennyi jutott hirtelen eszembe.
Nem nősülnék meg...
De szerintem mindennek oka van, hogy mit miért cselekszünk, hogy döntünk. Nem az a lényeg, hogy a múltban mit rontottam el, hanem hogy leszűrjük belőle a tanulságokat, tanuljunk belőle és a jövőt a saját akaratunk szerint formáljuk. Erre kell törekedni, soha nem késő tanulni, szerelmesnek lenni, új dolgokat kipróbálni.
Én hercegnőnek születnék.
Felesleges rágódni azon mit tehettünk volna máshogy, ha valamit rosszul csináltunk, azt csak azért jegyezzük meg, hogy legközelebb segítsen az emlék a döntésben, ne azért, hogy szomorkodjunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!