Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki mit csinálna másképp az...

Ki mit csinálna másképp az életében, min változtatna ha lehetősége lenne rá?

Figyelt kérdés

2013. márc. 31. 18:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hordtam volna kiskoromban a szemüveget, hogy mostanra megjavulna a szemem és most nem kellene 3 havonta kontaktlencsét vennem, sőt még szemüveget sem kéne hordanom.
2013. ápr. 4. 16:13
 12/19 anonim válasza:
Hát én, kedvesebb lennék egy emberrel akivel eléggé.. Rosszul viselkedtem :/ De már nem tudom elérni és bocsánatot kérni tőle. De ha eltudnám sem bírnám megtenni, nem érezném magam elég erősnek.. Na tehát ha valamit másképp csinálhatnék az az lenne, hogy valahogy kibéküljek vele.
2013. ápr. 5. 10:50
 13/19 anonim válasza:

Én tulajdonképpen semmit sem csinálnék máshogy.

Persze csináltam elég sok hülyeséget már életemben, de az a helyzet, hogy ha pl. jobban tanultam volna, akkor gimibe mentem volna, nem szakközépsuliba. Utána meg lehet, hogy egyetemre, és esetleg nem ott laknék, ahol most, és talán akkor nem ismertem volna meg a jelenlegi páromat, akivel remekül megvagyunk.

Ezen kívül akkor lehet, hogy nem tudnék most gépírni, és valószínűleg nem a jelenlegi munkahelyemen dolgoznék, ahol most véglegesítettek (ráadásul ez most már egy elég biztos munkahely).

Mindent összevetve azért nem változtatnék semmin, mert akkor ugyan más dolgok történtek volna velem, de azokon is lehetne változtatni, mert az sem lenne tökéletes.

Én pedig próbálok megelégedni azzal, amim most van, és inkább örülök neki, hogy elértem bizonyos dolgokat. 28/N

2013. ápr. 6. 09:37
 14/19 bigdick válasza:
másik szakmát választottam volna 8. után,mert jelenleg szinte szart sem ér az életem! :-(
2013. ápr. 6. 12:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem a szakmádon múlik, hogy mennyit ér az életed, hanem a belső értékeiden.

Egyébként sosem késő kitanulni új szakmákat.

2013. ápr. 6. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Kialudnám magam már harmadik napja, mert most sem megy.

Egyébként bárki bármit mond, minden rosszban (múltbéli dolgon) van egy kis pozitív (akár csak egy hangyányi is...), és azt kell értékelni, illetve levonni a tanulságot a rosszból, amit mondtak előttem is...

Én amin jelenleg is tudnék és változtatnék is, az az, hogy ne legyek ilyen segítőkész, rendes, korrekt ember... ezt egy szóval is ellehetne intézni: "hülye", legalábbis a mai álláspontok szerint. Én nem tudnék pl. csak azért szemétkedni valakivel, hogy nekem jobb legyen, vagy több legyen valamiből... sajnos pont az ilyeneket segítem én magam, mert ennyire betudok dőlni, amikor tudom pedig, hogy ez így nem korrekt... valahogy az ismerősök, 'haverok', 'barátok' fontosak, főleg az utóbbi, amik egyébként egyre csökkenek, pont azért, mert kezdek feleszmélni... hát nem tudom, aki hasonló személyiségű, az tudja miről beszélek, milyen 'normálisnak' lenni... na, ezt így ebben a formában itthon nem szabad folytatni, máshol ez még talán előny is lehet, de itt pont ezzel húzzák cső(d)be az embert sajnos...

Fel a fejjel, változtatni nem késő, és nem is lehetetlen! Akár csak a szemléletmódon kell változtatni, és elég sok dolog fog változni vele együtt... :)

2013. ápr. 7. 02:58
 17/19 anonim válasza:
Házassági vagyonközösségi szerződést kötnék ...
2013. ápr. 8. 07:43
 18/19 HeimZs válasza:
Megpróbálnám, hogy soha ne kiabáljak a gyerekeimmel, már nagyok de nagyon sajnálom, hogy kisebb korukban néha kiborultam. Persze nehéz volt egyedül felnevelni 3 fiút.
2013. ápr. 8. 09:51
 19/19 SuperUrzu7 ***** válasza:
Jó kérdés, sokat elmélkedtem mert ha jól sejtem nem az apróságokra gondolsz. Így végiggondolva talán soha nem kellett volna megkereszteltetnem magamat. Bár nem volt beleszólásom, de úgy érzem, mintha ezzel bemocskolnám a vallást, mivel nem osztom hitüket mégis viselem szertartásuk eszmei hagyatékát. Én ezt nem érdemlem, és ez bánt. Úgy érzem, mintha kihasználnám őket, még ha erről szó sincs. Tisztelem őket, és valahol irigyelem is őket pont azért, mert ilyen eszmei értékeket és hagyományokat ápolnak őszinte szívvel. Persze, vehetik az embert egy "szemétre való" ateistának, de ez egyáltalán nem igaz. Ugyan olyan emberek vagyunk, csak más hitet osztunk. Így ha tudnám, talán ezt, de ezt határozottan elkerültem volna. Bár csak engem fúr a kíváncsiság, hogy miért kérdezed?
2013. ápr. 8. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!