Ki mit csinálna másképp az életében, min változtatna ha lehetősége lenne rá?
Én tulajdonképpen semmit sem csinálnék máshogy.
Persze csináltam elég sok hülyeséget már életemben, de az a helyzet, hogy ha pl. jobban tanultam volna, akkor gimibe mentem volna, nem szakközépsuliba. Utána meg lehet, hogy egyetemre, és esetleg nem ott laknék, ahol most, és talán akkor nem ismertem volna meg a jelenlegi páromat, akivel remekül megvagyunk.
Ezen kívül akkor lehet, hogy nem tudnék most gépírni, és valószínűleg nem a jelenlegi munkahelyemen dolgoznék, ahol most véglegesítettek (ráadásul ez most már egy elég biztos munkahely).
Mindent összevetve azért nem változtatnék semmin, mert akkor ugyan más dolgok történtek volna velem, de azokon is lehetne változtatni, mert az sem lenne tökéletes.
Én pedig próbálok megelégedni azzal, amim most van, és inkább örülök neki, hogy elértem bizonyos dolgokat. 28/N
Nem a szakmádon múlik, hogy mennyit ér az életed, hanem a belső értékeiden.
Egyébként sosem késő kitanulni új szakmákat.
Kialudnám magam már harmadik napja, mert most sem megy.
Egyébként bárki bármit mond, minden rosszban (múltbéli dolgon) van egy kis pozitív (akár csak egy hangyányi is...), és azt kell értékelni, illetve levonni a tanulságot a rosszból, amit mondtak előttem is...
Én amin jelenleg is tudnék és változtatnék is, az az, hogy ne legyek ilyen segítőkész, rendes, korrekt ember... ezt egy szóval is ellehetne intézni: "hülye", legalábbis a mai álláspontok szerint. Én nem tudnék pl. csak azért szemétkedni valakivel, hogy nekem jobb legyen, vagy több legyen valamiből... sajnos pont az ilyeneket segítem én magam, mert ennyire betudok dőlni, amikor tudom pedig, hogy ez így nem korrekt... valahogy az ismerősök, 'haverok', 'barátok' fontosak, főleg az utóbbi, amik egyébként egyre csökkenek, pont azért, mert kezdek feleszmélni... hát nem tudom, aki hasonló személyiségű, az tudja miről beszélek, milyen 'normálisnak' lenni... na, ezt így ebben a formában itthon nem szabad folytatni, máshol ez még talán előny is lehet, de itt pont ezzel húzzák cső(d)be az embert sajnos...
Fel a fejjel, változtatni nem késő, és nem is lehetetlen! Akár csak a szemléletmódon kell változtatni, és elég sok dolog fog változni vele együtt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!