Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha démonokat és szellemeket...

Ha démonokat és szellemeket is meglehet idézni, akkor Lucifert is?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 11:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Lucifer a fényhozó"

Jajj.

2013. ápr. 15. 17:29
 22/26 amiller válasza:
Ha tisztában vagy azzal, hogy Lucifernek egy mennyből Isten által letaszított angyalt neveznek, de nem vagy hívő, akkor miért teszed fel a kérdést? Egyáltalán érted-e, amit írok? :)
2013. júl. 9. 23:20
 23/26 anonim ***** válasza:

Ronen vagyok legyen ennyi elég. Az én nézetem csak annyi ebben a témában hogy.: aki itt csak álszenteskedik meg csak pampog (mint a papok vagy a többi) és ellene tesz Lucifernek az a pokolba nagyon nem fogja mgát jól érezni. de én, ki úgy tekintek reá mint édes Apámra így én azt a világot ami ott van (szellemvilágnak is nevezhetjük) úgy élem meg mintha csak szerető apámhoz, illetve Édesanyámhoz mennék haza. Hiszen én kértem már jó pár dolgot a fenti kaporszakállútól is de ő mindig csak rossz dolgokat küldött.... Viszont mikor édesapámtól Lucifertől kértem -bármit- azt mindig megadta, s a mai napig megadja s cask ez számít. Tudom hogy ő jó hozzám, s én ugyanúgy jó vagyok ő hozzá. Ezt vallom én is s a szerelmem is :) nem gyilkolunk meg senkit, semmit (csak élelem miatt pl.: tyúkot) nem lopunk, stb., mégis Sátánisták vagyunk!

Régen (2008.06.01.-e vasárnap délután 15-óra után nemsokkal) történt az eset hogy meghaltam. Annak idején még nem találtam a helyem a viláégba, s eldöntöttem hogy kopasz leszek. Barátomnál voltunk fent. szülei munkába voltak s elhatároztuk egy pohár hubi után hogy borotváljuk le a hajam tar kopasz-ra. neki áltunk, csak az volt a baj hogy a borotva megcsúszott, belevágott a fejembe. akkor még csak viccelődtünk tovább, én kicsit pánikoltam hogy hogy a f.omba foglyuk majd elállítani a vérzést, de csak lezuhanyoztuk. No kicsit később már mikor a melkasomba szúró fájdalmat éreztem akkor estem ki a székből (ekkor jött a 'kikapcs' (szívgörcsöt kaptam) akkor találtam magam egy eléggé furcsa helyen. a nap nem látszott az égen, felhős idő volt. a felhők narancssárga fényben úsztak. sejtettem hogy hol vagyok mert ugye akkor sem voltam tudatlan. Tudtam hogy a pokolban vagyok. Láttam ott ismerősöket de csak megvetően néztem reályuk majd tovább mentem. gondoltam magamban. -jó lenne Luciferrel beszélni megkérdezni hogy mit keresek én itt??- ippen hogy kigondoltam abban a pillanatban ott voltam egy ilyen trónteremféleségben. két oldalt álltak Démonok, s közöttük a sor végén egy emelvényen ült egy gyönyörű hat szárnyú angyal aki Lucifer-ként mutatkozott be. s csak annyit mondott.: Fiam mit keresel itt? Neked még dolgod van a földön. ezután nyomban magamhoz tértem. -Épp időben mert szegény barátom épp készült zsákba tenni hogy elás valahol (Bepánikolt) totál sápadt volt mikor ránéztem csak annyit mondtam neki.: bocs csak elaludtam. Ő meg mondta .: Elaludtál? mikor összeestél halgattam a szived, nem vert még a vérnyomásmérőt is rádraktam de meg se moccant 4 percig próbáltalak éleszgetni te balfax.

szóval.... aki látott az én vagyok. attól a naptól kezdve tudtam hogy hova tartozom. Megkomolyodtam azóta, s Teljesen más ember lettem. :)

(a kérdezőnek!) Lucifert nem kell megidézd, ott van ő mindig mindehol ahol te vagy csak higgy benne tiszteld, s meglásd segíteni fog neked ha feltétel nélkül hiszel benne!

#20-nak! Neked is igazad van valamien szinten. Én megkaptam azt a 'képességet' hogy ha ránézek valamire, s az a dolog érdekel akkor el tudom képzelni a fejemben úgy hogy látom benne a csavarokat, s mindent miiből felépül így, meg is tudom ugyan azt építeni hogyha ahogy elképzelem, szétszedem-összerakom s ha az úgy működik, akkor ha megépítem fizikai valójában, akkor annak működnie kell! (és szokott is) :)

2013. szept. 12. 23:09
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :D

A normális válaszolók zöldet,míg a trollok pirosat kapnak. :D

2013. szept. 13. 14:03
 25/26 anonim válasza:
Ha esetleg létezne akkor szerintem ne idézgesd mert nem hiába vannak a horror filmek hogy minden idézésből baj van meg szerintem egyáltalán nem élnéd túl!
2017. júl. 30. 13:54
 26/26 Spyritual válasza:
Tisztelt kérdezők.A válasz Igen létezik.Sajnos az egyházak,hogy maguknak megtartsák az irányítást az emberi tudat felett,szándékosan hamis,félrevezető tanokak hirdetnek a mai napig.Saját tapasztalatból írok,többször jártunk csoportos asztrál utazással segítve az emberiség ébredését.Találkoztunk különféle lényekkel,entitásokkal.Az igazság,hogy mindenkinek itt van iker lelke és "másik fele" is.Összefutottunk párszor Jézussal és Mária Magdolnával Jézus mostani neve Sananda.Ami Jézus másik fele vagyis a lelke ellentét párja Sataniel.Ezt egyik egyház sem fogja megmondani neked mi a valóság.Sokkal többet láttunk és tapasztaltunk,amit ha leírnék kétséggel fogadnának az emberek.Mert olyan közegben,oktatásban nől fel mindenki,hogy megmondják mi a valóság.De ha rájösz,hogy szinte minden hazugság amit a tudatodba ültettek,akkor kezdheted el megkeresni a válaszokat.Talán az ateistákkal könnyebb beszélgedni,mert nem fogjuk a saját vallási doktrínájuknak.sztafi@freemail.hu ha kíváncsi vagy az igazságra.
2022. okt. 3. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!