Ha démonokat és szellemeket is meglehet idézni, akkor Lucifert is?
Ronen vagyok legyen ennyi elég. Az én nézetem csak annyi ebben a témában hogy.: aki itt csak álszenteskedik meg csak pampog (mint a papok vagy a többi) és ellene tesz Lucifernek az a pokolba nagyon nem fogja mgát jól érezni. de én, ki úgy tekintek reá mint édes Apámra így én azt a világot ami ott van (szellemvilágnak is nevezhetjük) úgy élem meg mintha csak szerető apámhoz, illetve Édesanyámhoz mennék haza. Hiszen én kértem már jó pár dolgot a fenti kaporszakállútól is de ő mindig csak rossz dolgokat küldött.... Viszont mikor édesapámtól Lucifertől kértem -bármit- azt mindig megadta, s a mai napig megadja s cask ez számít. Tudom hogy ő jó hozzám, s én ugyanúgy jó vagyok ő hozzá. Ezt vallom én is s a szerelmem is :) nem gyilkolunk meg senkit, semmit (csak élelem miatt pl.: tyúkot) nem lopunk, stb., mégis Sátánisták vagyunk!
Régen (2008.06.01.-e vasárnap délután 15-óra után nemsokkal) történt az eset hogy meghaltam. Annak idején még nem találtam a helyem a viláégba, s eldöntöttem hogy kopasz leszek. Barátomnál voltunk fent. szülei munkába voltak s elhatároztuk egy pohár hubi után hogy borotváljuk le a hajam tar kopasz-ra. neki áltunk, csak az volt a baj hogy a borotva megcsúszott, belevágott a fejembe. akkor még csak viccelődtünk tovább, én kicsit pánikoltam hogy hogy a f.omba foglyuk majd elállítani a vérzést, de csak lezuhanyoztuk. No kicsit később már mikor a melkasomba szúró fájdalmat éreztem akkor estem ki a székből (ekkor jött a 'kikapcs' (szívgörcsöt kaptam) akkor találtam magam egy eléggé furcsa helyen. a nap nem látszott az égen, felhős idő volt. a felhők narancssárga fényben úsztak. sejtettem hogy hol vagyok mert ugye akkor sem voltam tudatlan. Tudtam hogy a pokolban vagyok. Láttam ott ismerősöket de csak megvetően néztem reályuk majd tovább mentem. gondoltam magamban. -jó lenne Luciferrel beszélni megkérdezni hogy mit keresek én itt??- ippen hogy kigondoltam abban a pillanatban ott voltam egy ilyen trónteremféleségben. két oldalt álltak Démonok, s közöttük a sor végén egy emelvényen ült egy gyönyörű hat szárnyú angyal aki Lucifer-ként mutatkozott be. s csak annyit mondott.: Fiam mit keresel itt? Neked még dolgod van a földön. ezután nyomban magamhoz tértem. -Épp időben mert szegény barátom épp készült zsákba tenni hogy elás valahol (Bepánikolt) totál sápadt volt mikor ránéztem csak annyit mondtam neki.: bocs csak elaludtam. Ő meg mondta .: Elaludtál? mikor összeestél halgattam a szived, nem vert még a vérnyomásmérőt is rádraktam de meg se moccant 4 percig próbáltalak éleszgetni te balfax.
szóval.... aki látott az én vagyok. attól a naptól kezdve tudtam hogy hova tartozom. Megkomolyodtam azóta, s Teljesen más ember lettem. :)
(a kérdezőnek!) Lucifert nem kell megidézd, ott van ő mindig mindehol ahol te vagy csak higgy benne tiszteld, s meglásd segíteni fog neked ha feltétel nélkül hiszel benne!
#20-nak! Neked is igazad van valamien szinten. Én megkaptam azt a 'képességet' hogy ha ránézek valamire, s az a dolog érdekel akkor el tudom képzelni a fejemben úgy hogy látom benne a csavarokat, s mindent miiből felépül így, meg is tudom ugyan azt építeni hogyha ahogy elképzelem, szétszedem-összerakom s ha az úgy működik, akkor ha megépítem fizikai valójában, akkor annak működnie kell! (és szokott is) :)
Köszönöm a válaszokat. :D
A normális válaszolók zöldet,míg a trollok pirosat kapnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!