Az állatok érzékelik a szellemeket/démonokat?
Olvastam itt,ott nemtom hogy igaz-e?!
Kössz mindent!
Nem tudom, még sose mesélte el egyik állatom se, hogy mit látott :)
De egyetlen egyszer nekem is volt már egy fura élményem a macskámmal. Elmesélem, de hozzá tenném, hogy én ugyan hiszek a szellemekben, nagyon kevés dolgot próbálok velük megmagyarázni. Ezt se állítom, hogy az volt, mert fogalmam sincs. De mindenképpen furcsa volt. Tehát:
Idén télen volt, hogy a macsek benn volt a szobámban, én indulni készültem valahova. De elég hamar elkészültem, így leültem hozzá és simogattam. Persze jó macskához méltóan dorombolt és marhára élvezte a törődést. Egyik pillanatról a másikra felpattant, abba hagyta a dorombolást és egy pontot nézett. Innentől kezdve bármit csináltam vele, nem dorombolt, nem figyelt rám és nem vette el a tekintetét onnan ahova meredten nézett. Nagyjából 5 percig próbálkoztam, de semmi. Közben ugye ketyegett az óra, kénytelen voltam elindulni, de még annyit megtettem, hogy mikor kimentem a szobám ajtaján, résnyire nyitva hagytam, hogy még bekukucskáljak, na ekkor végre megmozdult a macska feje, és szép lassan fordult, mintha csak követett volna valakit. Szép lassan faltól falig. Hát ennyi. Ekkor már tényleg elindultam.
Se előtte, se azóta nem csinált hasonlót. Nem igazán tudom, hogy látott-e tényleg valamit, vagy csak nem százas :) De tényleg furcsa volt. Este mikor haza jöttem, akkor jutott eszembe, hogy másnap van nagymamám halálának első évfordulója...
Ezzel én nem állítok semmit!!! De határozottan érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!