Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy kell szellemeket idézni?

Platinateknős kérdése:

Hogy kell szellemeket idézni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam amivel a szellemeket kérem segítsègül hogy híres legyek. Tán tehetséget ruházhatnának rám/ pl: szinészi, hangi, memória egyebek, ha van ilyen. Vagy szerencsét ilyenek.

#mágia #szellemidèzés
2013. jan. 6. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem félsz, hogy kikerülsz trollface-re? :DDD
2013. jan. 6. 20:04
 2/10 A kérdező kommentje:
neeeem! :D Vagyha igen, leszarom. :D
2013. jan. 6. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ilyesmihez TENNI kell.És ez nem a szellemidézést jelenti.Így maximum az egyetlen dolog,ami híres lesz benned,az a hülyeséged.
2013. jan. 6. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

egy picit bonyolultabb ez mint pár szavat elmormolni...

a mágia két legsötétebb fajtája az amit akarsz csinálni ...ha jól akarod csinálni!!!!!

nekromantica (halottidéző mágia) talán a legveszélyesebb és legrondább mágiák egyike és a másik a nigromantica (magyarul démon mágia) itt démonokat idézel meg h a szolgáid legyenek majd a halálod után te leszel szolga!!!!

van egy harmadik mágia is a teurgia(mondják isteni mágiának v angyalmágiának is) igazából angyali rendeket lehet megidézni ISTEN SZENT NEVÉBEN és az ő segítségüket kérni

és mi a közös a három mágiában???

hogy mindhárommal közvetlenül v közvetve a halottakról is szerezhetünk információt ha erre akarjuk használni.

Ahhoz h vki is bemutasson csak agy alap ceremóniát már pl vmi természet mágikus kultusz alapján és !!!sikereket!!! is érjen el nagyon nagy felkészültség kell.

ismerni kell h egy erőt miként hívsz le, h szabadítod fel, h fejezed be a ceremóniát, milyen varázskör kell azt hogy kell felrajzolni itt ugye a rajta lévő pentegrammoknak és h milyen színnel vannak felrajzolva nagyon fontos szerepük van(ez már közelít az asztrál mágiához) h miért is van ez így és ezzel miféle hatás érhető el

ezután tisztában kell lenned a bolygóállások egymáshoz viszonyított erejével ls h milyen holdállásnál milyen rituálét lehet bemutatni.

Ha mindez megvan ugye kell idéző formula meg ami a legfontosabb elengedő formula és ez bizony megvan h mikor mit kell mondani NEM MINDEGY

pl bizonyos régi nyelvek asszír babiloni ó egyiptomi héber sumér jobban illeszkedtek mágikus ceremóniák bemutatásához mert ezeken a nyelveken elmormolt ima v mágikus szöveg is könnyen révületbe ejthette aki csak hallja.

és a legfontosabb!!

áldozat bemutatása mert e nélkül nincs mágia és semmi!!!

meg van h milyen rituálénál milyen áldozat kell és ez nagyon fontos e nélkül semmi hatása .

ha ezekkel tisztában vagy akkor nagyjából összeállt benned h mi kell egy ilyen dologhoz???

és szinte semmi konkrétumot sem írtam!!

ezért szoktam mondani h lehet olvasgatni netes "okoskodásokat" h mit h kell de ha ezt valóban akarod csinálni több év tanulás kell hozzá h sikerrel járj.

2013. jan. 6. 20:32
 5/10 A kérdező kommentje:
olvastammár a varázskörökről de elég bonyolultan hangzott ugyhogy nemtudtam csinálni. ha esetleg elmondanán h kell varázskört csinálni azt megköszönném. :-)
2013. jan. 6. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem idézel szellemet.
2013. jan. 7. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem szabad szellemet ídézni , a holtakat hagyni kell békében nyugodni , és amit te ídéznél nem tenne téged hiressé. A ídézés során ha nincs paranormális jelenségekhez tapasztalatod akkor az ördög angyalait ídéznéd meg akik készek téged becsapni és készek elhitetni veled hogy hires leszel , de ami utána jőn azt már te nem fogod ép ésszel át élni. Azzal hogy ídézel szellemet és nincs tapasztalatod , egy olyan átjárót is kinyithatsz ényitva hagyhatsz hogy démonok seregét szabaditanád a világra. Ezért kérlek ne probáld meg max ha megprobálod legyen nálad só szentelt víz és egy bibli meg rozsafűzér a saját védelmed esetére.
2013. jan. 8. 17:45
 8/10 anonim válasza:
100%
Én idéztem szellemet a minap,mert az iphonomon véletlen megérintettem az anyósom számát,erre este beállított,hogy mit akartam tőle...nagyon kell vigyázni,mert könnyű megidézni ily módon,egyébként a jelenséget lidércnyomás kísérte ,de meg érdemeltem sorsom,utólag már világos!
2013. jan. 9. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:

A szellemidézést gyorsan felejtsd el!

A Földön ragadt lelkeknek dolguk van,azért nem tudnak átlépni,és nem hiszem,hogy neked akarnának segíteni,ha mégis,akor persze nem ingyen!

Ha szellemet idézel,akkor nagy rá az eély,hogy démont idézel(rossz szellem),amitől nagyon nehéz megszabadulni,pluszba az őrületbe kerget,a dühödből,bánatodból,s minden negatív érzelmedből táplákozik. Tönkrevágj a családi/baráti kapcsolataidat,csak,hogy "táplálkozni" tudjon,s ezzel erősödni! Eleinte lehet,hogy úgy veszed észre,hogy segíteni kar,de nem fog,csak azért csinálja,hogy "belédférkőzzön"! Szóval felejetsd el ezt az iédézős dolgot!

Inkább gyakorolj annak érdekében,hogy jó színész légy,vagy fejleszd a memóriád,stb.!

2013. jan. 11. 19:14
 10/10 anonim válasza:
Összeolvasott ,,tudás,,amit ide férceltek,senki semmi biztosat nem tud,hiszen senki semmi biztosat nem tapasztalt,az egész kérdéskör pusztán elméleti síkon mozog ,mivel a kérdés is az...semmi sem biztos,talán még ez sem az(már mint,hogy semmi sem biztos)!
2013. jan. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!