Hogyan idomítjátok a szellemeket meg démonokat?
Volt egyszer egy Zenit tvs ezotéria műsorban, hogy egy híred énekesnő nyilatkozta, hogy valamelyik angyal akit megidézett vagy valahogyan kapcsolatban áll vele, éppen amíg a műsor van vigyáz a ház előtt parkoló autójára.
Ennek analógiájára kérdezem tőletek, hogy ha majd sikerül nekünk szellemet vagy démont illetve ki tudja mit megidézni, akkor hogyan törjük be? Mit kell tudni a démonok meg szellemek idomításáról ? Hogyan lehet megtanítani nekik, hogy végezzenek el egy feladatot és hűségesek legyenek ? hogyan kell jutalmazni ? Ti hogyan csináljátok ? Meséljetek el mindent. Nehogy nekem leverjen egy vázát is.
sehogy sem idomítják őket, mert szellemek és démonok nem léteznek.
amugy: FACEPALM FUCK YEAH!
:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D
nah jó no komment.
én is ezotériás vagyok.de ez nagyon angy hülyeség hogy betani ....................
nicemoments most direkt égeted ezt a témát?
Uram irgalmaz váltsd meg a hülyét.xD
1.: Szellemek és Démonok léteznek!
2.: Invokálni kell őket hogy jüjjenek ha ez nem válik be akkor ott az evokáció.(De ez veszélyes)(Ajánlott az invokáció)
3.: Őket nem lehet irányítani!
OMG!!
nem lehetnek ennyire gyökér emberek:S :( :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!