Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha démonokat és szellemeket...

Ha démonokat és szellemeket is meglehet idézni, akkor Lucifert is?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 11:20
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Az a baj,hogy a nagy "modern" világunkban,ahol maghasadással, részecskegyorsítással, a világűrben kisbolygó-szállítással foglalkoznak, van aki ilyen középkori sötét,buta kérdést tesz fel valaki,mert ennél többre nem képes.Gratulálok, kívánom hogy értelmesebb dolgokhoz is felnőlj ésszel.Sajnálom a kérdezőt és a hozzá hasonlókat, hiszen valószínűleg ő is ugyan ebben az országban él és tanul(t), mégsem ragad rá semmi az értelmes tudományokból.
2013. ápr. 9. 09:16
 12/26 A kérdező kommentje:

Tudod van a "Kereszténység" amibe több millióan hisznek (én nem vagyok hívő) akkor miért ne hinnének ebben is?

És az is érdekes hogy olyanok irogálnak akik egy cseppet se értenek az ezotériához...

2013. ápr. 9. 15:31
 13/26 Norannix válasza:

Erre negyon egyszerű a válasz.

Lucifert nem de más szellemeket lehet.

Ha valaki beleköt akkor mondja már meg hogy mit lélegzel be?

Hát a levegőt.Nem látod mégis ott van.

Valaha azt mondták hogy az ember földi lény aki nem képes hatalmas dolgokra.Kedves utolsó felelő amit leírtál arra valaha azt mondták hogy hülyesg.Hisz hogyan juthatnánk ki a világűrbe.

Na erre varjál gombot ha tudsz testvérem.

2013. ápr. 9. 20:14
 14/26 lekvarcica válasza:

A 3. kommentelőhöz szólnék!

Az, hogy te materialista felfogással élsz az a te dolgod, viszont Én tapasztaltam és láttam már olyan dolgokat amikről te álmodni sem mernél. Természetfeletti igenis létezik, csak az emberek minden ilyen jelenséget megpróbálnak valami ártatlan természetes dologgal megmagyarázni.

Az ember elképesztő dolgokra lehet képes, csak kevesen tudják ezeket kiaknázni, hiszen ahogy az az ember felnő, egyre jobban kezd "bezáródni a 3. szeme".

A gyerekek sokkal fogékonyabbak erre.

Soha nem szabadott volna egy ilyen hatalmat emberi kézbe adni. Démonok és egyéb lények folyamatosan körülöttünk vannak.

A kérdezőköz szólnék.

Nevezheted Lucifernek vagy ördögnek, Sátánnak akárminek, meg tudod idézni ha tudsz kellőképpen koncentrálni és szikrányi kétely sincs benned, hogy esetleg nem sikerülhet.

Viszont azt ajánlom neked, hogy ne játssz ilyenekkel, mivel nem fogsz tudni tőle/tőlük megszabadulni!!!

Az a személy aki egy életen át foglalkozik ezzel és aktívan űzi ezeket a dolgokat, csak töredékét tapasztalhatja meg annak a veszélynek amit ez rejt.

Olyan dolgokat is láthatsz amit az elméd nem lesz képes felfogni és beleőrülsz!!

...csak óvatosan!!! ...így is sokat mondtam.

2013. ápr. 9. 22:55
 15/26 Shadowvzs válasza:
kicsit ateista vs spiritiszta vs kereszteny megjegyzesek vannak, en a #7 -ik kommentel ertek egyet inkabb, szoval ne foglalkoz vele mert karos hatassal lehet az eletedre az ilyen idezgetos dolgok ha foglalkozzol vele.
2013. ápr. 11. 20:26
 16/26 A kérdező kommentje:
Már foglalkoztam démon mágiával, szóval már nem érhet meglepetés :D
2013. ápr. 11. 20:49
 17/26 anonim ***** válasza:
South Parkban működött :D
2013. ápr. 12. 01:17
 18/26 anonim válasza:
én a hokkem borotvájában látom a igaságot nincsisten mimagunktaláltukki hogy nelegyünk egyedül Lucifer pedig a tökéletes felmentvény a bűneinkre amit az emberi képzelőerő be is fogad.Jótettem, istennek és rosszatteszek mert lucifer megkísértett meg hasonlók. Jótteszek mert attolvagyok boldog ha tudok segíteni és ha rosszatteszek nem a luciferit kell előkaparni a farzsebből hanem bocsánatotkérni attól akit megbántottam. Nemkell mégjobban megidőzni őt ha létezik éppeléggé köztünkvan ahoz hog yárson nemmegmég meg is idézni.
2013. ápr. 12. 08:33
 19/26 anonim ***** válasza:
42%

"Összefoglalva Sátán más nevén Lucifer fellázadt a Teremtő ellen és kétségbe volta Szuverenitását, azt hogy jogában áll uralkodni az emberek felett. Ezért ellenszegült Istennek és az embereket félrevezette. Isten türelmes hozzánk. Minden embernek megadja a lehetőséget, hogy visszatérjen hozzá. A Biblia leírja, hogy ez a világrendszer, vagyis Sátán gonosz rendszere elmúlóban van. Isten (eredeti nevén Jehova) szét fogja zúzni a mai kormányzatokat és hamis vallást, amik mind Sátán uralma alatt állnak és elhozza Királyságát."

Isten tényleg jó arc. Kegyetlenül megbüntet mindenkit, aki nem az elképzelései szerint cselekszik, végtelen jóságával. Ennek a tanmesének kb. annyi a lényege, mint a vallásoknak: ha önállóan gondolkodsz, nem vagy befolyásolható, ezért felejtsd el mit akarsz, hogy irányítani tudjunk. Aztán szépen add nekünk a pénzedet, meg az egész életedet és ha "végre" meghalsz, akkor majd minden jó lesz. Nyilván ez jó üzlet, mert ha mégsem, a halálból nem fog senki visszajönni, hogy panaszt tegyen. Ráadásul, ha nincs pokol, akkor mindenki a mennyországba jut, vagyis csinálhat, amit akar. Ha van pokol, akkor Istennek támogatnia kell, hogy valahol megbüntethessék a bűnösöket. Isten újabb jósága. Ráadásul amilyen mindenható, még egy szimpla Luciferrel se tud elbánni rendesen, ha meg nem tud, akkor ezek szerint ő is egy ugyanolyan szinten lévő isten, mint ő, vagyis az "egy isten hit" itt meg is bukott. Telis tele logikai halálokkal az egész biblia, az ebben való hit pedig azért feloldozás a földi bűneinkre, mert tökéletesen tisztában lehetünk azzal, hogy elmebetegek vagyunk és mint olyanok, nem büntethetők.

Ja és természetesen Lucifer íratta velem ezeket a sorokat, tehát én nem tehetek semmiről.

2013. ápr. 12. 12:53
 20/26 Lucifer a fényhozó válasza:
100%
Lucifert, nem kell megidézni... Mindig ott van És meg sem gondolják. Lucifer nem lázad Ő benned a GONDOLAT az a fajta Gondolat amit Úgy hívnak TUDÁS Hozó. Az Isten az ember szüleménye. Szuverenitás :) Alárendelitek magatokat saját magatoknak. Ez a Szuverenitás. Ki megkérdőjelezi, felháborodtok mert hiszel az Istenedben amit az emberek alkottak. És Sátánként tekintesz rá. Azaz ellenállóként ki szembe fordult az Isteneddel azaz saját magaddal.VAK VEZET VILÁGTALANT.Aki pedig hisz Istenben azzal egyetértetek mert nem áll szembe önmagatokkal amit felépítettetek, S mikor két külön vallás nézet találkozik Önmagatokkal, harcoltok. Nem a hitetekért,hanem a hitetek miatt Gonoszság a meggondolatlan cselekedetek sorozata. Félelem az ismeretlen elleni figyelmeztetés. Ha Ismernétek a TEREMTŐT akkor tudnátok, "bennem ész mozogsz és létezel." A a BELSŐ VILÁG a gondolat világotok amit ott megalkottok, az KÜLSŐ világban is megjelenik. Mivel a gondolat volt előbb mindennél. A gondolat nem más Mint TEREMTŐ ERŐ. Nem kérdőjelezi meg helyes vagy helytelen mit alkottál megteremti a belsőben amit akarsz majd inspirál rá, hogy a Külvilágban is megalkosd létrehoz. EZ a TEREMTŐ. Kit ISTENNEK neveztek. ÉS a VALÓDI TEREMTŐT nem ismeritek csak amit tanultatok a Bibliában tehát emberek által előkészített Isten Képet Ismeritek. És azt mondjátok a biblia Szent. Akkor ti is azok vagyok magatok által. Mert azt mondjátok ISTEN ihlette az ember által. S kik hisznek az Ő szavában és cselekszik azt önmagukat irányítják Istenen keresztül. EZ az Ördögi kör amit nem ismertek, mert benne éltek. A gondolat világ az a hely ahol nincs tér és idő, És ami ott megszületik az addig örök ameddig az emberiség létezik. Ez a halhatatlan ISTEN ORSZÁGA. A mindenség TEREMTŐÉ Viszont nem. Ő nem könyvekben szavakban Létezik. És emberekben. Őt soha be nem fogadhatja senki. Még a Jézusotok sem. Mert az a jézus kit a könyvben ismertek , abban a formában és minőségben nem is létezett. EZ AZÉRT ÍRTAM MERT ÉN VAGYOK A LUCIFER A MINDENT ÁTHATÓ GONDOLAT. Minden emberben.
2013. ápr. 14. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!