Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet átkot levenni?...

Hogyan lehet átkot levenni? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

2 kis gyerekem van, minden hónapban betegek, antibiotikumot kapnak. A nagyobbik (4,5 éves) most vot kórházban vesemedence gyulladással. A kicsi (2,5 éves) épp csalán kiütéses, fájlalja a fejét.

Október óta ez megy, segítségre van szükségem amit előre is köszönök nagyon!

2013. febr. 12. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tudtál szülni, de normális embert nem tudsz nevelni ennyi ésszel belőlük... szegények
2013. febr. 16. 18:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt kérdező!

Gondolom a nagyobbik oviba jár,ezáltal ismerem a problémádat.Minden nyavalyát haza hoz,és megfertőzi vele az egész családot,ez nálunk is így szokott lenni.Én magam nem hiszek az átkokban,de ha te azt hiszed,ez van a háttérben,akkor én nem állítom,hogy ez nem így van.Minden lehetséges,nyitott embernek tartom magam.Mivel nem vagyok jártas az efféle dolgokban,érdemes felkeresned,egy jósnőt,tudatlanságomban,csak erre tudok gondolni,ő biztosan tud segíteni,vagy legalábbis meg tudja mondani merre tovább.Kicsit keresgéltem neked és találtam gugliban egy-két dolgot:

[link]

Ezeket olvasd el,hátha segít,és megnyugszik a lelked.:-)

Tisztelt előző válaszadók,nem mindjárt támadni kell valakit,azért mert olyan dolgokban hisz,amik esetleg valóban nem léteznek.Mindenkinek joga van abban hinni amiben akar,és ezért nem érdemel megaláztatást,senki.Biztosan nektek is vannak,olyan dolgok az életetekben amiket nem tartotok eviláginak,ilyen mindenki életében előfordul,és ezt senki nem vágja a fejetekhez.Mindenkinek vannak bolond gondolatai,és ezért nem mindig érdemel elítélést.

Visszatérve,tisztelt kérdező,mint mondtam ez általában minden gyerekes szülőnél előfordul,hogy,leginkább a kissebb gyermekek az ovódásokra célzok,bekapnak ezt-azt,és van,hogy az egész telet végig,köhögik,vagy fújják az orrukat.Az én kisfiamat(1,5éves) tavaly,november 7.-én műtötték vastagbél-összecsúszással.Két hetet töltöttünk kórházban,majd rá egy hónara, a középső lányom(5 éves),tüdőgyulladást kapott,amivel szintúgy kórházban kerültünk egy hétre.Akkor énis azt mondtam férjemnek,ránk haragszik az isten,és a gyermekeinken áll bosszút,ezzel is mégnagyobb fájdalmat okozva nekünk.De azóta nem történt semmi rendkívüli,hála az égnek jól vannak,és makk egészségesek.:-)

Fő a pozitív hozzáállás,hidd el annál nagyobb erő nem létezik!

Szép Napot!

2013. febr. 25. 00:07
 13/13 anonim ***** válasza:
NE higy ebben a sz*rban elegem van hogy minden második ember átkokról meg mágiárol rinyál nem létezik egyik sem
2013. márc. 4. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!