Régóta foglalkozok mágiával, de sosem próbáltam olvasgatok róla és próbálom megérteni, sok furcsát láttam már vagy éreztem bár lehet hogy ez az élénk képzelő erőm szülötte, mi a teendő a meditáció alatt előtt és után, hogy kell ezt csinálni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 20:56
3/7 A kérdező kommentje:
de hogyan? gyertyával? vagy csak a sötétben gondlokozzak az élet nagy dolgain vagy hogy?
2012. szept. 16. 21:10
4/7 anonim válasza:
>meditáció
>gondolkozni
Válassz egyet!
5/7 anonim válasza:
Fűzfa gyertyával, ha lehet pirossal, de a szín nem fontos.
Mihály jósnő
6/7 anonim válasza:
A meditáció eleve a gondolat-mentességről szól. Ettől még persze gondolkozhatsz az élet nagy dolgain de az nem meditálás. Kezd azzal, hogy figyeled a tested.... a légzést, a szívverést stb. Nagyon fontos, hogy csak megfigyelő legyél! Ez igaz a gondolataidra is. Hagyd folyni mint a víz, de ne kapaszkodj bele, ne próbálj meg egy gondolatot továbbgondolni. Rövid időn belül meg fognak szűnni és eléred a meditatív állapotot. Ja még az is nagyon fontos, hogy ne hallgass közben zenét vagy ilyesmit mert figyelemelterelő. Nálam az utca zaja is pár perc alatt teljesen megszűnik.
7/7 anonim válasza:
Meditáláskor nem gondolhatsz semmire de ez sok sok meditálás után sikerül ha csak egy percre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!