Meditációval vagy a vonzás törvényével lehet szabályozni a menstruációt?
Vagyis inkább helyrehozni. Nincs olyan hónap, hogy ne áznék át... :S
15/L
mindíg legyen nálad.. hát ami ilyenkor kell
amikor megvan meg használj tampont attól nem ázol át
A meditáció és a vonzás törvénye is hatásos. nekem meditációnak köszönhetően 6 nap helyett csak 4 napig tart.
De szerintem szabályozni nem nagyon lehet.
A nehezebb napokon hordj egyszerre tampont és betétet is vagy két betétet. kicsit kellemetlen, de mást nem tudsz ellene tenni. max nőgyógyász, de lehet ő se sokat fog tudni segíteni.
Nem az volt a kérdés, hogy ki miben hisz, hanem, hogy tudok-e segíteni magamon a gondolataimmal.
#4 Csak annyi, hogy már 3 és fél éve jött meg először. A napokat betartja (23-28 nap között szokott, késni soha)
#5 Nem ciki háziorvossal beszélgetni ilyenekről? (Amúgy anya nagyon ellenez a fogamzásgátlót, a Sepia (homeopátiás) nem segít semmit, csak ront a helyzeten).
#6 Mindig van nálam, tampont is használok, de a normáltól nagyon fáj a hasam, és jobban megvan. A múlt hónapban éjszakára raktam betétet (éjszakait) és tampont, és totál átáztam :((
#7 Nem szeretnék nőgyógyászhoz menni. Nem csak azért, mert félek, hanem mert feleslegesnek tartom. Tudom, hogy képes vagyok meggyógyítani magam.
#8 nem láttam, hogy írtál :D
olyankor mit meditálsz? és mikor? (közben, vagy előtte, hogy megvan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!