Ezért nem működhet teljes mértékben? (vonzás
törvénye)
Figyelt kérdés
a kérdésem, hogy mit kezdek ezzel az egésszel, ha olyan dolgot szeretnék bevonzani, amiben magam sem tudok hinni?
Tegyük fel, hogy működik a vonzás törvénye, észrevettem nagyon sokszor, hogy bevonzok dolgokat, amiket nem akarok, úgy értve, hogy nem állt szándékomban.
Be akartam vonzani egy nőt, de igazából legbelül nem tudtam elhinni, hogy sikerülhet, és olyan mélyen leledzik ez, hogy agymosás kéne, hogy el tudjam hinni, hogy sikerülhet.
2012. aug. 5. 01:01
1/10 anonim válasza:
ez a baj , hogy nem mukodik 100% en nagyabbol ugy vagyok, hogy mindig csak egy kicsi hianyzik
de elenben a Murphy torvenye annal ikabb mukodik ....mikor elhatarozom , hogy na jo most nincs szuksegem lanyra ....akkor meg hemzsegnem elottem a lanyok, ugy ertve akkor olynokat is latok kinek nincs baratjuk s neha kuldnek jeleket ,...de amikor kozeledni probalok akkor mindennek annyi :(
2012. aug. 5. 10:00
2/10 anonim válasza:
Azért nem működik teljes mértékben, mert így lett kitalálva. Ha azt mondták volna, hogy 100%ig működik, akkor sokkal kevesebben hittek volna benne, mivel nem sok esély van rá, hogy véletlen pont az történjen amit az illető vár. Azt a lányt sosem fogod "bevonzani" mert egy élő embert nem lehet az ilyen kitalált hülyeségekkel irányítani. Jó hogy nem kellesz neki, ha hiszel ilyen hülyeségekben.
2012. aug. 5. 12:41
3/10 anonim válasza:
A tudatalattid lekorlátozhatja a "vonzás törvényét" igen. De te legalább tudod hol a hiba... sokan elhiszik, akarják is, de nem tudnak róla, hogy a tudatalattijukban olyan gát van ami nem engedi.
2012. aug. 5. 15:15
4/10 A kérdező kommentje:
és ezen lehet valahogy segíteni? arra gondoltam, h magamra erőszakolom addig amíg magam is tényleg elhiszem, de nem akarok bekattanni :D, meg lehet nem is működik
2012. aug. 5. 15:38
5/10 anonim válasza:
Egy szakértőtől hallottam, hogy élted során annyit hallod, hogy elhiszed azt, hogy nem működik a dolog... szerinte ha sokat mondogatod magadnak, akkor előbb-utóbb a tudatalattid is elhiszi. Én még nem próbáltam szóval nem tudok érdemben nyilatkozni, hogy ez most működik-e így vagy sem.
2012. aug. 5. 17:51
6/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen leírtad saját magad is a problémát. Azért nem működik, mert nem hiszel benne.. Ha nagyon szeretnél valamit, bármilyen abszurd dologról is van szó, el kell hinned és bíznod kell benne, hogy sikerülhet. Úgy beszélj róla, mintha már meg is történt volna. Jelen időben, ez a fontos. És bízz benne, hogy sikerül. Valamint az is lényeges, hogy a végén köszönd meg.. Tényleg könnyű bevonzani a rossz dolgokat, hiszen nem akarod, hogy megtörténjen, mégis megtörténik. Ennek az az oka, hogy az agyad nem értelmezi a 'nem' szót. Egy példa: Anya nyaralás előtt folyton azt mondogatta, hogy NEM akarja, hogy előjöjjön a herpesze. Természetesen 1-2 nap elteltével ott díszelgett. :) Tehát a lényeg, hogy úgy kívánj, hogy pozitív tartalma legyen, és feltétlen hidd el róla, hogy megvalósulhat.. :))
2012. aug. 7. 13:18
7/10 A kérdező kommentje:
be tudok tartani mindent amit a filmben láttam, jól is csináltam, csak vannak dolgok amit őszintén nem tudok elhinni, és azt hiába erőszakolom magamra, persze a bemesélés lehet h működhet
az biztos, hogy ha nem is működik abban az 1-2 hétben rendkívül vidám voltam, az erőltetett pozitív gondolatok ha másra nem erre jók
2012. aug. 7. 22:47
8/10 anonim válasza:
Nem erőltetni kell...
Ha állandóan agyalsz, strezelsz annak semmi értelme.
Az őszinte érzések a fontosak és egyszer érthetően kívánj, utána arra koncentrálj amit szeretsz csinálni. Hobbi stb amivel eltereled a figyelmed a jóra.
segített abban, hogy ez nem nekem való, nem tudok benne hinni, nem is akarok, van ennél szebb amibe hinni tudok, Isten, bár adhatna valami jelet :S
2012. aug. 11. 19:03
10/10 anonim válasza:
Mégis használod a vonzás törvényét! Hiszel Istenben! Mindegy hogy kiben hiszel az univerzumban, de kértél. Lásd és fogadd be, örülj neki mintha már a tiéd lenne. Előbb - utóbb megtörténik. Olvasd el a könyvet az jobb és tudatosabb. A filmben is rémlik a szöveg: Gin, Isten vagy más, de bíz benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!