Embereknél hogy működik a vonzás?
Azért érdekes, mert az ember a viselkedésében, a gesztusaiban, a megnyilvánulásaiban azonnal válaszol, akár rossz, akár jó módon, és így aki a programját nap, mint nap használja, sokszor törést okozhat egy-egy negatív viselkedés a másik féltől. Más egy porsche-t vonzani, mert az nem válaszol, és nem degradál le, ha épp úgy alakul, azt vagy elhiszi az ember, hogy eléri, és az övé, vagy nem.
Az ember viszont nap, mint nap kapcsolatban van a másikkal, és így nehezebbnek találom megváltoztatni a dolgokat. Hiába kedves, és segítő az ember, ha a másik nem, vagy épp sokáig nem. A tárgyak nem nyilvánulnak meg. Remélem érti valaki miről beszélek.
Hogy lehet felül kerekedni ezeken a dolgokon, amit egy másik ember esetlegesen okoz? Mert tudjuk mit akarunk, de könnyebb úgy kitartani, ha a másiktól leginkább elfogadható visszajelzéseket kapunk.
19.13 vagyok
na szóval komoly leszek.
Szerintem egy passzív-agresszív manipulatív befolyása alá kerültél, és traumás kötődés alakult ki nálad. Értem miről beszélsz, nálam is volt már ilyen. Nézz utána az érzelmi bántalmazásnak, aminek valószínűleg az áldozata lettél. Az vált ki ilyen furcsa kötődést. Nem fogsz tudni változtatni rajta, csak ha kilépsz.
Nézz utána a dolognak, ne ragadj benne egy ilyen egyelőtlen kapcsolatban, amit most tévesen vonzásnak képzelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!