Hogy lehetne munkát bevonzani?
Figyelt kérdés
Sajnos munkanélküli lettem, vészesen fogy a pénzem, de hiába agykontrollozok, hiába küldöm ezer helyre a pályázatomat, mégcsak be se hívnak interjúra. Hiszek abban, hogy sikerülni fog, legalábbis az elején hittem, de ahogy megy az idő, úgy kezdem elveszíteni a hitemet.:-(2012. ápr. 15. 17:25
1/9 anonim válasza:
Azzal amit csinálsz csalódást vonzhatsz be az életedbe.
Vagy ha sikerül munkát találnod akkor hitet.
De egyikkel se mész semmire.
2/9 anonim válasza:
kb úgy fog menni, ha magadat BEVONsZOloD minél több helyre. Ha fogy a remény átmenetileg bármilyen munkalehetőséget ragadj meg. A vonzás törvénye kamu. Az csak annak vonzotta be a pénzt aki írta a sok hiszékeny embertől. Hidd el.
3/9 anonim válasza:
így büntet meg Isten a Sátánnal való sok paráznaságodért
4/9 anonim válasza:
Ami nincsen azt sehogyan sem lehet bevonzani. Sok gyár volt, de mindet eladták és nem létesült helyette új. Az a csekély mennyiségű cég ami pedig megmaradt, az a saját ismeretségüket látják el munkával, így az átlag embernek nem maradt semmi sem.
5/9 Sarvamangalam válasza:
Figyelj arra, hogy biztosan elég nyitott vagy-e? Nem lehet, hogy jöttek lehetőségek, amit nem ragadtál meg, hanem elvetetted őket? Ne ijedj meg, ha valami olyan dologgal kell foglalkoznod, ami az eddigi munkádtól eltér, légy nyitott, hogy ha jön a válasz, akkor biztos megkapd. Egy pohár víz technikát is kipróbálhatnál lefekvés előtt, hátha álmodban, vagy másnap kapsz választ.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy be lehet-e vonzani, azt sem tudom, hogy mitől függ, hogy sikerülnek-e a dolgok, vagy nem.
Véletlen, amit nem tudsz uralni.
Vigasztaljon az, hogy a rossz után mindig jön a jó, amikor elindul a kerék fölfelé.
Ha keresed, biztos lesz munkád!
7/9 anonim válasza:
Nem szabad kétségbe esni, mert akkor semmi esély arra, hogy bevonzod.
8/9 anonim válasza:
ezt olvasd el és minden megoldódik! Az Erő (Rhonda Byrne)
9/9 anonim válasza:
Balogh Béla a tudatalatti 10 törvénye, youtube-on fent van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!