Hogyan tudom bevonzani azt a lányt akibe szerelmes vagyok?
A Titokban az áll ,hogy bármit el lehet érni (a titokkal/ vonzás törvényével)Hogyan kell használni? valaki elmagyarázná részletesen?(Eddig csak kisebb sikereket értem el.) Egy részletesebb leírás sokat segítene!:) Nagyon szeretném ha szeretne :) nem úgy mint barát hanem úgy mint társ.Legyetek szívesek normális válaszokat adni aki nem hisz ebbe az ne írjon aki pedig már járt sikerrel az pedig írjon!! :)
Előre is köszönöm!
A titok ugye úgy írja, kérj, aztán tégy úgy mintha már a tiéd lenne.
szerintem sokat segítene ha azt vizualizálnád hogy már együtt vagytok. Örülj neki hogy már együtt vagytok.
Akár készíthetsz egy közös képet is (pl. faceről kinyomtatsz róla egy képet és rámontázsolod a te fotódat)
Aki meg nem olvasta a titkot, ne ítélkezzen, igenis működik!!! ezt úgyis csak az érti aki elhiszi!!!
Igaza van az elsőnek: szerelmet varázsolni nem túl fer. Mondhatnánk fekete mágiának is, hisz az ő akaratán kívül tevékenykedsz. Tudnál rendesen élni olyan valakivel, aki nem természetesen szeret, hanem csak egy szerelmi kötés köt hozzád? Mellesleg ez vissza is üt (mint fekete mágia), plusz szerintem neked se esne jól, ha valakiről megtudnád, hogy saját magához akart csábítani efféle praktikákkal. Ha összeilletek összefogtok jönni, ha meg nem ő az igazi, akkor majd megtalálod azt.
Bár most a szerelmi mágiáról írtam. A titok lényege a pozitív gondolkodás. Olvasd el többször a könyvet, annál részletesebb leírás nincs, ráadásul már egy csomó könyv megjelent a vonzás törvénye, s efféle címekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!