Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudom bevonzani azt a...

Hogyan tudom bevonzani azt a lányt akibe szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

A Titokban az áll ,hogy bármit el lehet érni (a titokkal/ vonzás törvényével)Hogyan kell használni? valaki elmagyarázná részletesen?(Eddig csak kisebb sikereket értem el.) Egy részletesebb leírás sokat segítene!:) Nagyon szeretném ha szeretne :) nem úgy mint barát hanem úgy mint társ.Legyetek szívesek normális válaszokat adni aki nem hisz ebbe az ne írjon aki pedig már járt sikerrel az pedig írjon!! :)

Előre is köszönöm!

2011. aug. 31. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Úgy,ahogy 18.37-es írja.

Az egy nagyon jó módszer.De nekem pl. az írás is bevált.Mindent jelen időben írok.

Köszönöm,hogy..........és leírok minden kis apróságot.

Készíthetsz pl. vágyvideót is,én power pointtal csináltam és minden fontos dolgot belevette,alá olyan zene és képek,amiket pozitív hangulatot,érzéseket keltenek benned.

2011. aug. 31. 19:31
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Gondold végig, kire van szükséged. Részletesen gondold át a tulajdonságait, milyen legyen, miket szeretnél vele csinálni (közös érdeklődés vagy hobby nem árthat) stb. Testet, arcot ne képzelj neki, ne akard meghatározni, hogy milyen testbe született le a lelki társad.

Ha pontosan megfogalmaztad, hogy kire van szükséged, már tudod, hogy mit/kit akarsz. Feküdj le ezzel a gondolattal esténként, érezni fogod a vágyat, hogy mennyire szeretnéd, ha rád találna.

A módszer működik. Az én lelki társam 3 hónapon belül megjelent az életemben, a barátnőmnek kicsit tovább tartott, másfél éven belül találta meg álmai férfiját.

Még valami, ami nagyon fontos: egyáltalán nem biztos, hogy azt a lányt keresed, aki iránt 'szerelmet' érzel. Nem tudhatjuk pontosan, hogy mi a szerelem, csak akkor, ha már ránk talált.. Akkor viszont nem lesznek kérdések, a kötődés pedig viszonzásra talál :)

Sok sikert :) 31/N

2011. aug. 31. 19:33
 13/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

a 19:33-as Nekem nem egy társ kell hanem az a társ gondolom érti hogy mire gondolok :) De köszönöm a válaszodat!!

2011. aug. 31. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
19:33 vagyok. Ha tudod, kit akarsz, talán udvarolhatnál is neki. Ilyenkor már nem kell 'bevonzani' a lányt, hisz ott van a közeledben ;)
2011. szept. 1. 06:19
 15/18 A kérdező kommentje:
06:19 értem akkor majd a sikert akarom bevonzani :D
2011. szept. 1. 14:53
 16/18 anonim válasza:
szerintem légy vele aranyos! hivd el közös programokra pizzás hasonló akár virággal ismeglepheted ! és sok olyan programot csinálj ahzol ketten tudtok lenni és minél többet bezsélgess vele! nekem ez bevállt már jó párszor és neked is befog ha jól csinálod hát én ebben hiszek mert ez biztos amit itt feltettél kérdésként én arról nem hallottam de nemtom h működne-e
2011. szept. 1. 18:00
 17/18 anonim válasza:

igy van, én nem az agykontrolos akármiket hsizem el és fogadom el tényként...

de van vallásom, ami elég bonyolult, de amit kérünk, az attól függően hogy mennyire van rá szükségünk, és mennyire érdemeljük meg, és hogy mennyire erősen akarjuk, teljesül

viszont: ez is oylan mint a szupoerhősök ereje:

sosem szabad ártatlanok ellen használni, vagy önzőségből...

mert ha önző célra használod, mint ahogy mmost is emlitetted a kérdésben...akor csak roszabb lesz hoszútávon! vagy egyáltalán semi nem történik, és önbizalmat veszitesz emiatt

f17

2011. szept. 1. 23:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Jajjj.. ha én agykontrollal/titokkal akarok neki bejönni én változok meg neki !!!De a kérdés más volt....mind1 má regisztráltam a titok weboldalára ;)
2011. szept. 2. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!