Mágnessel zsebezési gyakorlatokat, másképpen nem megy, el ne hidd.
2011. dec. 5. 15:59
3/18 anonim válasza:
Ha lenne ilyen, és nyilvánosságra kerülne, akkor összeomlana a világgazdaság!
2011. dec. 5. 15:59
4/18 anonim válasza:
napi szinten felhívni az ezo-tvt pénzenergiáért...
2011. dec. 5. 16:18
5/18 anonim válasza:
És munkát hogyan lehet bevonzani? :D Engem inkább ez érdekelne! :)
2011. dec. 5. 16:24
6/18 anonim válasza:
tudnam figyelmedbe ajanlani azt a sok szenny ezo-tv musort ami megy mar szinte minden kereskedelmi csatornan....rosszul vagyok toluk......de lomini ur majd biztosan segit az rtl-en.......de meg ma hivd fel mert ma 10000 szeres penzbevonzo nap van....mert ma van a het elso hetfője........meg a hold ma diffundál......
2011. dec. 5. 16:37
7/18 anonim válasza:
Állj be az Ezo.TV-be staffnak vagy legyél agykontroll oktató, nem az amelyik a valódi agykontrollt oktatja, hanem olyan, mint ami teletömte a fejed ezzel a sok jedi meg sith mesével.
2011. dec. 5. 16:50
8/18 anonim válasza:
ha van felesleges 2 órád nézd meg a Titok című filmet(dokumentumfilm)
1ébként működik soxor használtam már és jó életem is van sztem érdemes utána olvasni az ilyen dolgoknak mert van valóságalapja hidd el!!!
2011. dec. 5. 18:02
10/18 zeronibble válasza:
Fogadd el a bőség gondolatát, ne legyenek önkorlátozó hiedelmeid ezzel kapcsolatban sem. Ha képes vagy természetesnek tekinteni, hogy jól élsz, mindened megvan és még több is, akkor a belső akadályok nagy része a múlté. Egyszerű pszichológia. Így talán már nem fogod "mindig jobban tudni", amikor eléd kerül egy lehetőség.
Én azért óvatos lennék az önhipnózis ilyen típusú bevetésével (is). Sokkal kevesebb önzéssel még a koldus is bőségben élhet. Ne a mókus legyen már az ideális életpálya etalonja! :D
Vagy a biztonság kell, amit a gazdagságban vélsz megtalálni? Gondold végig rendesen. Soha nem lesz senki biztonságban. Állítólag emiatt szeretünk újra meg újra ide születni. Nem tudom hogy van, de asszem lehet benne valami... Ennyi hülye egy rakáson legfeljebb WoW jelleggel jön boldogítani egymást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!