Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudnék pénzt bevonzani?...

Hogy tudnék pénzt bevonzani? Milyen gyakorlatokat végezzek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
én a bankrablást ajánlanám...
2011. dec. 6. 02:37
 12/18 anonim válasza:
Rituális pénzégetést kell tartani! Tuti segít!! De csak 20ezres címletekkel működik!
2011. dec. 7. 07:33
 13/18 anonim válasza:
A kérdésed alapján:Talán egy valóságshow..
2011. dec. 7. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a pénzt be lehet vonzani.

Esetleg, ha nagyon szegény családban nőttél fel, és mindig azt hallottad, hogy "Éhen halunk, nincs pénz, beledöglök a munkába stb...", akkor lehet, hogy ez a hiedelem megmaradt benned.

Ha nagyon zavarja ez az életedet, akkor menj el pszichológushoz, hogy feldolgozd ezt a káros hiedelmet.

Így magabiztosabb leszel a pénzzel kapcsolatban.

De bevonzani így sem fogod azt, hogy semmit ne tegyél, csak dőljön hozzád a gazdagság. Csak, ha olyan helyen dolgozol, vagy találsz valakit, aki eltart.

2011. dec. 8. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:

tudom sok embernek hihetetlen de ez a dolog h hasonló hasonlót vonz működik!!!!!!!!

nagyon szegény voltam még középsuliban és akkor kezdtem el ezzel a témával foglalkozni azóta h milyen életem van???????

2 kertes ház, hozzá két autó, gyönyörű élet jah és amikor csoró voltam mindig is jó nőkre vágytam....amikor mindez meglett a csajok is jöttek mellé, és hiszen és a magam bőrén tudom mondani h ez működik, de meg kell találni a TITKÁT!!!!!!

2011. dec. 8. 17:39
 16/18 anonim válasza:

1.) Találj ki egy olyan tündérmesét, mint a titok, meg az agykontroll és önsegítő társaik!

2.) Add el!

2011. dec. 13. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:

utolsó BIG like!!!

Jól látod a dolgot ...

2011. dec. 13. 16:56
 18/18 zeronibble ***** válasza:
Így van, és még nyugtathatod is magadat azzal, hogy sikerült tömegeken segíteni abban, hogy belső akadályaikat felszámolják, miközben "a tömegek" teljesen félreértik az egész maszlagot. Majdnem mindenki Neo akar lenni, pedig tényleg annyira drámai a belső akadályoktól megszabadulás hatása, hogy könnyen azt képzeli az ember, hogy a külvilág módosult. Közvetve ill. filozófiai értelemben így is van: "módosul a jövő", mint minden döntést követően, valamint a "te világod" (látásmód, tipikus fókusz, értelmezési sémák, ilyesmi) gyökeresen átalakulhat. Így talán érthető. :)
2011. dec. 16. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!