Hogy tudnék pénzt bevonzani? Milyen gyakorlatokat végezzek?
Nem hiszem, hogy a pénzt be lehet vonzani.
Esetleg, ha nagyon szegény családban nőttél fel, és mindig azt hallottad, hogy "Éhen halunk, nincs pénz, beledöglök a munkába stb...", akkor lehet, hogy ez a hiedelem megmaradt benned.
Ha nagyon zavarja ez az életedet, akkor menj el pszichológushoz, hogy feldolgozd ezt a káros hiedelmet.
Így magabiztosabb leszel a pénzzel kapcsolatban.
De bevonzani így sem fogod azt, hogy semmit ne tegyél, csak dőljön hozzád a gazdagság. Csak, ha olyan helyen dolgozol, vagy találsz valakit, aki eltart.
tudom sok embernek hihetetlen de ez a dolog h hasonló hasonlót vonz működik!!!!!!!!
nagyon szegény voltam még középsuliban és akkor kezdtem el ezzel a témával foglalkozni azóta h milyen életem van???????
2 kertes ház, hozzá két autó, gyönyörű élet jah és amikor csoró voltam mindig is jó nőkre vágytam....amikor mindez meglett a csajok is jöttek mellé, és hiszen és a magam bőrén tudom mondani h ez működik, de meg kell találni a TITKÁT!!!!!!
1.) Találj ki egy olyan tündérmesét, mint a titok, meg az agykontroll és önsegítő társaik!
2.) Add el!
utolsó BIG like!!!
Jól látod a dolgot ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!