Hol találhatok önbizalom növelő agykontroll/meditációs gyakorlatokat?
Az agykontrollt lehet használni önbizalomnövelésre. Nekem van önbizalomnövelő vezetett meditációs gyakorlatom, Tükörképem a neve. Szívesen elküldeném neked e-mailben, de sajnos nem tudom, nincs rá lehetőségem. Próbálj rákeresni a nevére!
Másrészt egy önbizalomnövelő gyakorlat, amit kedved szerint gyakorolhatsz, ha minden este szinteden elmondol magadról minden pozitív állítást, amilyennek szeretnéd magad látni vagy tudni. Csakis türelem és kitartás kell.
Meg kell érteni, hogy minden gondolatunk és érzésünk egy program, egy kívánság. Ha gyakran mondogatod magadnak, hogy ügyes vagy, magabiztos vagy, akkor egy idő után azzá válsz. Az ember először nem hiszi el, de én már magamon megtapasztaltam, hogy igenis pozitív irányba formál, ha pozitív állításokat teszel magaddal kapcsolatban.
Köszönöm!!
Esetleg nem tudnád feltölteni valahova?
addat.hu lenne a legjobb. Nagyon hálás lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!