Hogyan lehet levenni rólam a rontást vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Volt egy lány vagy több is akiket tudom hogy foglalkoznak ilyen átkokkal meg rontással bűbájokkal, és szerintem csináltak rám ilyet azért mert nem vagyok velük akkor mással se legyek boldog. nagyon sokáig semmilyen kapcsolatom nem volt lányokkal nem jött össze egyszerüen és nem értettem miért. Január óta együtt vagyok a barátnőmmel de sokat veszekszünk mindig előjönnek a gondok.de szeretjük egymást és valószinünek tartom hoyg emiatt ezt már elmondtam neki is. segitenétek hogyan lehet ezt levenni rólam mert már szeretnék nyugodtan élni.2012. aug. 4. 20:45
1/21 anonim válasza:
A varázslás bűn,ez pedig mind hülyeség.Nincsen olyan hogy átok-páncél.
2/21 anonim válasza:
rontás nem létezik,tehát nem kell levenni.
3/21 anonim válasza:
Úgy hogy elfelejted ezt az átok dolgot, mert ezzel csak magadat korlátozod.
4/21 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Nem valószínű hogy átok van rajtad, viszont a félelmed az átoktól ugyanazt a hatást éri el. Ez amolyan negatív placebóhatás. Ha azt hiszed hogy van rajtad, akkor lesznek "tüneteid". Amint megnyugszol hogy nincs rajtad átok, egyből elmúlik mindez.
5/21 anonim válasza:
A barátnöd nem röhögött ki, mikor ezt elmondtad neki? :)
6/21 anonim válasza:
Ha szereti komolyan veszi az aggodalmát, és nem kiröhögi érte....legalábbis nekem ez az elképzelésem egy normális kapcsolatról. Lehet naiv vagyok.
7/21 anonim válasza:
Már bocsesz, de aki átokra fogja a kapcsolatbeli problémáit, azt én kiröhögném :)
Persze tudom, a te fejedben másképp mennek a dolgok, megzakkantál már a sok kártyajóslástól meg UFO észleléstöl.
8/21 anonim válasza:
Örülök hogy sztereotípiákban tudsz csak gondolkodni, bár kevésbé, hogy ezt meg is osztod velem. Ha valakit szeretek és problémája van nem kiröhögöm, hanem segítek neki. Az hogy te nem ilyen vagy, nem jelenti hogy én vagyok zakkant.
9/21 anonim válasza:
". Ha valakit szeretek és problémája van nem kiröhögöm, hanem segítek neki."
Így van. Akinek ilyen problémája van azt beraknám egy elmegyógyintézetbe.
10/21 anonim válasza:
Tehát akinek évek óta nem jön össze semmi, rosszul érzi magát a bőrében, és úgy általában a világban, azt te elmegyógyintézetbe dugnád. Mert az idézett sorból következően ezt mondtad. De tudom mire gondoltál, még ha nem is voltál képes ezt kifejezni, az nem bolond, aki átokban hisz, pusztán hisz olyasmi létezésében, amit nem lát, vagy érez más módon. Ez hasonlít az istenhitre, bár persze jóval alacsonyabb rendű. Az istenhívőket is mind elmegyógyintézetbe dugnád, csak mert olyanban hisznek amiben te nem? Mert akkor inkább te zárkózz be egy házba, ugyanis az emberiség nagyobbik hányada hívő, vallásos, vagy hisz valamiben, bármiben, amire nincs kézzel fogható bizonyítéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!