Hogyan lehet levenni rólam a rontást vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Volt egy lány vagy több is akiket tudom hogy foglalkoznak ilyen átkokkal meg rontással bűbájokkal, és szerintem csináltak rám ilyet azért mert nem vagyok velük akkor mással se legyek boldog. nagyon sokáig semmilyen kapcsolatom nem volt lányokkal nem jött össze egyszerüen és nem értettem miért. Január óta együtt vagyok a barátnőmmel de sokat veszekszünk mindig előjönnek a gondok.de szeretjük egymást és valószinünek tartom hoyg emiatt ezt már elmondtam neki is. segitenétek hogyan lehet ezt levenni rólam mert már szeretnék nyugodtan élni.2012. aug. 4. 20:45
21/21 anonim válasza:
Hívd a papot! megszállt az ördög blkshflkuehflysjglkaj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!