Hogyan lehet levenni rólam a rontást vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Volt egy lány vagy több is akiket tudom hogy foglalkoznak ilyen átkokkal meg rontással bűbájokkal, és szerintem csináltak rám ilyet azért mert nem vagyok velük akkor mással se legyek boldog. nagyon sokáig semmilyen kapcsolatom nem volt lányokkal nem jött össze egyszerüen és nem értettem miért. Január óta együtt vagyok a barátnőmmel de sokat veszekszünk mindig előjönnek a gondok.de szeretjük egymást és valószinünek tartom hoyg emiatt ezt már elmondtam neki is. segitenétek hogyan lehet ezt levenni rólam mert már szeretnék nyugodtan élni.2012. aug. 4. 20:45
11/21 anonim válasza:
Te is jól tudod mire értettem. Inkább te zárd be magad, az összes ezós barátoddal, aztán ott együtt élhettek a kitalált világotokban.
12/21 anonim válasza:
Nem pontosan érted mi az az ezotéria, de mivel téged nem is érdekel, így elnézhető, hogy nem tudod mi az. Az ezotéria a vallási filozófia belső köre, mélyebb tanai. Minden vallásnak van egy külső, a hívek által ismert tanítása, és egy mélyebb misztériuma, amit csak a magasabban képzett papok értenek meg. Ez mindig is így volt, és ma is így van. Az amit te ezotériának gondolsz, messze áll mindettől, az javarészt babona. Ha valamit fikázol, akkor jó ha tudod, hogy mi az. A mai divatezotéria, és a valódi ezotéria maximum a nevükben hasonlítanak. Ha pedig a híveket záratnád be, akkor már most keress pár kőművest, mert nagy diliházra lesz szükséged...
13/21 anonim válasza:
Szerintem inkább annak van szüksége diliházra, aki nem fogadja el, hogy a valós világban nincs varázslat és mesebelei lények sem léteznek.
14/21 anonim válasza:
Akkor bizony az emberiség több mint háromnegyede diliházba való.
17/21 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy esetleg nem a többség téved?
18/21 A kérdező kommentje:
látom elég nagy ellentét és szócsata alakult ki itt. meglehet az is hogy a félelmeim miatt vannak a párkapcsolatomban problémák de mi mindent meg is beszélünk, és a párom nem nevetett ki hanem segíteni akar. de aki nem hisz az ilyesmiben akkor miért nézegeti ezt a kategóriát. És azt írtam hogy én úgy tartom hogy egy kiszemelt lehettem valaki számára és ő akar engem tönkre tenni.
2012. aug. 5. 17:59
20/21 anonim válasza:
ha adsz nekem 100000ft ot akkor leszedem rólad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!