Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy csináljak szerelmi kötést?

Hogy csináljak szerelmi kötést?

Figyelt kérdés

lécci csak az írjon, aki télleg ért hozzá valamit, a többi válasznál már olvastam a hülyeségeiteket.

A helyzet hogy van egy fiú ő is én is 16 évesek vagyunk. Egész jól kijöttünk, össze is jöttünk, minden szép volt, amíg meg nem tudta, hogy ezotériával foglalkozom, mert szerinte csak a hülyék csinálják ezt és ezen nagyon csúnyán összevesztünk. De én még szeretem őt, ezért vissza akarom kapni, de ő elküldött, mikor békültem volna. Tudom hogy fekete máglya a szerelmi kötés, de ő is boldog lenne ha szeretne engem ,hiszen ez előtt is az volt. lécci segítsetek.

2012. nov. 16. 19:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Megoldást keresünk.Ez nagy különbség.
2012. nov. 16. 19:47
 12/28 A kérdező kommentje:
Segítcsetek már lécci, szenvedek :SSSSS
2012. nov. 16. 19:56
 13/28 anonim ***** válasza:
62%
De hát már segítettünk.Próbáld ki,amit leírtunk.
2012. nov. 16. 20:24
 14/28 anonim ***** válasza:
61%

"bunkók mennyenek már másik kérdéshez, köszi."

Segíteni akarunk,erre Te beszólsz nekünk,ráadásul nem mi vagyunk azok,akik manipulálni akarunk másokat.A helyesírásodtól meg hányingerem van,legalább azután írhattad volna normálisan a légyszit,hogy szóltam.

Azon meg ne csodálkozz,hogy nem tudunk segíteni Harry Potterest játszani.

2012. nov. 16. 21:04
 15/28 anonim ***** válasza:
48%

Minek kell leszavazni azt aki hasznos választ adott?

Segítsen akkor a fészkes fene.

2012. nov. 16. 21:43
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem én szavazom le, de segítcséget még nem kaptam.
2012. nov. 16. 21:45
 17/28 anonim ***** válasza:
De legalább próbáld meg megbeszélni vele(még egyszer,ha már próbáltad)a helyzetet.Lehet hogy éppen ez a segítség.Aztán olyan kötéssel próbálkozol,amilyennel akarsz,ha a hagyományos módszerek tényleg semmit sem javítanak(bár sajnálom a srácot,ha egy ilyen kötés miatt megy vissza hozzád.).
2012. nov. 16. 21:50
 18/28 anonim ***** válasza:

Neked mi lenne a segíTCSég, édes? Ha leírnám, hogy mit mondanak az okosok a szerelmi kötésről? Itt az első Google találat, gondolom te nem találtad volna meg:

Hozzávalók:

- Kép az illetõrõl, modern korunkban egy mobil, és egy számítógép már csodákra képes. Fotózd le, vidd fel a gépre és nyomtasd ki. Ha ilyesmi nem áll rendelkezésedre: kézírása vagy valami személyes tõle megteszi.

- Egy kulcs, jelképezheti Janust, mint az átjárók, kapuk õrzõjét. De ha találsz képet róla az sokkal jobb.

- Egy fekete gyertya, mint a változás jelképe.

1. lépés a szokásos kör, az idézések (elemek, õrtorony, stb. stb.), majd Janus megidézése:

Janus, kapuk õrzõje, jelenj meg.

Igény szerint ismételd, míg nem érzed jelenlétét. Cirkalmazhatod is nagyobb sorokkal, olvass utána a római mitológiáról szóló cikkekben, könyvekben, hogy ihletet meríts az idézéshez.

2. lépés a varázslat. Gyertyát meggyújt, személyes tárgyat kézbe vesz és koncentrál.

Dicsõség Janus, kapuk õrzõje, átjárók ura.

Halld hát szavam, minden kezdet királya.

Fordítsd ki, mit belül akar,

S látsszon a belsõ, mit álca takar.

Tudja meg az igazságot fül, szem, s elme,

Mutasd meg hát kezdetek fejedelme.

Ahogy a Föld egyet fordul,

Varázslatom elindul.

Hasson e bûbáj egy teliholdig,

S tûnjön el, amint az igazság kitudódik.

Addig ismételd, míg szükségesnek érzed. Háromszor, ötször, hétszer és kilencszer, válogass csak.

3. lépés a kör lezárása, s ami nálad van, tedd el egy dobozva (nagyon jól elzárva, s ne lássa senki), ha nem hat még 2x megismételheted, ha akkor sem sikerül, ne keseredj el, hisz az istenek agyafúrtabban közelítik meg a dolgot. Szavad hallották, de lehet, hogy másképpen leplezi le a célszemélyt.

Na, ugye, milyen jó? Tök értelmes, nem?

2012. nov. 16. 21:52
 19/28 A kérdező kommentje:
De nem hajlandó velem szóban állni, annyira összevesztünk :S
2012. nov. 16. 21:53
 20/28 anonim ***** válasza:
67%

Jaj, bébi, rossz hülyeséget másoltam be. Itt a szerelmi kötés lent. Ehhez viszont el kell menned ahhoz az IQ mágushoz, akinek ott az email címe:

Kellékek, amiket neked kell hoznod:

9 szál vörös rózsa

1 tű

a kedvesed képe

a te képed

egy olyan tárgy amit ő viselt

egy olyan amit tőle kaptál.

ha van esetleg haj tőle, az nagyon jó lenne.

Ha egy konkurens fél is van a kapcsolatban, akkor kérek még:

plusz egy kép a kedvesedről

két kép a riválisról

közös képek ha vannak

Egy olyan negatív érzésekhez köthető tárgy, amit nem szeretsz./visszakapod, ugyanolyan állapotban ahogy hoztad/

A szerelmi varázslásnál az a legfontosabb hogy higgy benne teljes szivedből. Ez nem valami titokzatos, megfejthetetlen misztérium, hanem mint minden mágia, energiaátvitel.

Ha hiszel benne működik!!!

A módszer és a kellékek, a varázsszöveg, minden csak eszköz!!! Te vagy a mágia középpontjában és a megkötni kivánt ember.

A mágia végrehajtásakor az energiák megsokszorozásával tudunk belépni a -legtöbb esetben távol lévő- illető aurájába, energiamezőjébe, és mentálisan igy tudjuk magunk felé forditani. A mágia utáni időszakban a megkötött ember érzései átalakulnak, úgy érzi, mintha hatás alatt lenne, egyre többet gondol arra, aki megkötötte. Az érzés erősődik benne napról napra, és végül valamilyen formában felveszi a kapcsolatot a megkötő személlyel, vagy valamilyen jelt ad felé. Az is előfordulhat hogy a "sors" lép közbe, és olyan szituációt teremt, ami egyértelművé teszi, a két személy összetartozik.

A mágus elvégzi a kötést, de az adott pillanattal a megkötő személynek kell élnie! Ha látja, érzi, hogy eljött az ő ideje, nem szabad tétováznia! Ha érzi, hogy az ösztönök jelt adnak belülről, lépnie kell! Nem biztos hogy a megkötött személy fog lépni felénk, előforudlhat hogy csak hirtelen megváltozik a viselkedése, nyitottabbá válik irányunkban, vagy csak ránkmosolyog, amivel jelzi, olvad a jég a szivén.

Élj a lehetőséggel, ne szalaszd el!

Keress meg, beszéljük meg! Mindig van kiút! Van megoldás!

Várom a képeket az e-mailemre.

Az oldalon látsz képeket is, ezek az én mágiámimról készültek, referenciákat a Vendégkönyvben és a Fórumban is olvashatsz rólam.

libra.libra.2012@gmail.com

06-70-7722-134

2012. nov. 16. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!