Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést szeretnék, ki...

Szerelmi kötést szeretnék, ki az aki tuti tud segíteni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 17:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%
Senki, mivel ilyesmi nem létezik.
2012. aug. 13. 18:09
 2/18 A kérdező kommentje:
de van viccen kívül csak nehéz megtalálni az olyan embert aki komolyan foglalkozik ezzel
2012. aug. 13. 18:10
 3/18 anonim ***** válasza:
Próbáltam többször:) És 2esetben úgy alakult,hogy nem a célszemély tért vissza hozzám,hanem egy teljesen új férfi :D Most is ebben a szituban vagyok:)
2012. aug. 13. 18:18
 4/18 A kérdező kommentje:
értem de nekem az kell akivel most voltam együtt nem egy régi :D
2012. aug. 13. 18:18
 5/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha kell, tegyél érte. Hókuszpókusszal nem lehet megoldani, a valós életbeli problémákat.
2012. aug. 13. 18:26
 6/18 A kérdező kommentje:
de meglehet
2012. aug. 13. 18:27
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen, te így állsz hozzá? Hogy nem kell tenned semmit, mert varázslattal mindent meglehet oldani? Ez csak egy hülyeség, amivel a hiszékeny embereket butítják és kizsákmányolják őket. Hány éves vagy hogy ezt elhiszed? Nem lehet semmit ilyennel irányítani, főleg az emberi érzelmeket nem. Nem csoda, hogy nem tudod megszerezni a szerelmed, ha ilyen buta vagy.
2012. aug. 13. 18:30
 8/18 anonim ***** válasza:
44%

Figyelj, te megint úgy teszel fel kérdést, hogy csak azok válaszát várod, akik hisznek benne.

Tessék, én tudok segíteni.

5500 Ft + ÁFA.

2012. aug. 13. 18:30
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Kerlek,ne csinalj semmi ilyet,mertez nagyon rosszul sulhet el.Ha vissza akarod kapni,akkor tegy valamit,de ne fekete magiat hasznalj.Gondolj bele:ha szereted,akkor meg akarod kotni az eletet,a boldogsagat el akarod venni,a szabad akaratatol megfosztani,megkeseriteni az eletet egy ilyen onzo alapu magiapraktikaval?Ha szereted,akkor nem akarsz rosszat neki,ha meg nem akarsz rosszat neki,nem kotodossze vele az eleted.Oke,tegyuk fel,hogy letrejott a kotes,megvagytok mindketten.De egyszer csak osszekaptok,nagyon csunyan,es mondjuk,szakitani akartok.De nem lehet,mert a magia osszetart.mondjuk elvegzel egy oldast,de mi van ,ha nem sikerul?ennek csak 50 szazalek az eselye,es lehet,hogy egy eletre megfosztod ot es magadat a szabad akarattol,akkor mit csinalsz?kihez fordulsz?el szalasztodmagadtol az "igazit",es tonkremegy az eleted.Akkor mi lesz?Gondolj ebbe bele,mielott valami vegzeteset csinalnal.Te sem orulnel biztosha megfosztananak a valasztasi jogodtol,nem?
2012. aug. 14. 02:34
 10/18 anonim ***** válasza:
45%
A legtutibb szerelmi kötés az egyházak által szabadalmaztatott házasság. Sajnos manapság ez sem garancia arra, hogy ne hagyjon el. Ráadásul ehhez is kell a másik fél beleegyezése.
2012. aug. 15. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!